Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Sony lansează noile serii de vară VAIO C şi VAIO E

Sony lansează noile serii de vară VAIO C şi VAIO E

08 iunie 2011
Sony lansează în România noile VAIO C şi VAIO E, create pentru utilizatorii care îşi doresc un notebook cu adevărat unic şi performanţe de top. Inspirate de tendinţele modei, noile modele se remarcă prin design-ul inedit, în culori intense.
Sony lansează noile serii de vară VAIO C şi VAIO E

Noile laptop-uri colorate VAIO C de 14” reprezintă o afirmaţie puternică de stil şi de performanţă deopotrivă, reunind toate funcţiile necesare unui notebook PC capabil să răspundă tuturor cerinţelor din activitatea de zi cu zi.

Ultima generaţie de notebook-uri VAIO C reprezintă declaraţia de intenţie a Sony, care propune o schimbare radicală de direcţie în ceea ce priveşte design-ul notebook-urilor. Pe lângă design-ul inovator, portabilitatea şi performanţa noilor notebook-uri din seria VAIO C devin aliaţii principali care transformă orice sarcină de pe ordinea de zi – de la email la editarea prezentărilor – într-o activitate uşoară şi plăcută.

Noua serie VAIO E reprezintă notebook-ul ideal pentru acei utilizatori care au nevoie de performanţă pentru utilizarea Sony VAIO Ecotidiană într-un pachet elegant. Carcasa cu noua textură 3D smart, de tip fagure, se remarcă printr-un design elegant şi oferă o experienţă de utilizare foarte confortabilă. Noul design a fost proiectat să iasă în evidenţă indiferent de culoarea carcasei, neagră sau albă. Datorită texturii şi materialului folosit, carcasa este mai rezistentă la amprente şi urme cauzate de utilizarea îndelungată zi de zi.

Ecranele VAIO Display de 15” (39,5cm) sau 17” (43,8cm) cu contrast mare şi iluminare LED oferă un spaţiu generos pentru navigarea pe Internet, vizualizarea fotografiilor, pentru jocuri sau pentru editarea documentelor.

Ambele serii de notebook-uri dispun de butoane WEB şi ASSIST pentru accesul rapid la Internet şi pentru a menţine sistemul în condiţii optime. Printr-o singură apăsare a butonului WEB puteţi naviga pe Internet în câteva secunde, fără a încărca tot sistemul de operare. Butonul ASSIST lansează aplicaţia VAIO Care, pentru a rezolva problemele notebook-ului VAIO şi pentru a-l menţine în condiţii optime.

Sony VAIO ESony VAIO ESony VAIO ESony VAIO ESony VAIO ESony VAIO ESony VAIO ESony VAIO E

Portofoliul VAIO de vară

Portofoliul VAIO din acest sezon include 7 serii de notebook-uri multimedia, ultra-portabile şi business. În gama business se regăseşte seria VAIO S, cu modele disponibile în două culori – alb şi negru. Gama multimedia cuprinde seriile VAIO F21Z 3D, VAIO F22S, VAIO EH, VAIO EJ şi seria colorată VAIO CA cu patru culori (roşu, alb, portocaliu şi verde). În gama ultra-portabilă se regăseşte seria VAIO YB de 11,6 inci, bazată pe platforma AMD Fusion, disponibilă în 2 culori: argintiu şi roz.

Sony VAIO CSony VAIO CA White

Cu un design ce atrage atenţia, noile laptop-uri colorate VAIO C de 14” reprezintă o afirmaţie puternică de stil şi de performanţă deopotrivă, reunind toate funcţiile necesare unui notebook PC capabil să răspundă tuturor cerinţelor din activitatea de zi cu zi.

Ultima generaţie de notebook-uri VAIO C reprezintă o declaraţia de intenţie a Sony, care propune o schimbare radicală de direcţie în ceea ce priveşte design-ul notebook-urilor. Culorile propuse reprezintă o selecţie dintre cele mai în vogă culori ale momentului: portocaliu, roşu şi verde în nuanţe electrizante. Design-ul îndrăzneţ direcţionează lumina spre marginea carcasei semi-transparente şi creează un efect de strălucire intensă.

Pe lângă design-ul inovator, portabilitatea şi performanţa noilor notebook-uri din seria VAIO C transformă orice sarcină de pe ordinea de zi – de la email la editarea prezentărilor – într-o activitate uşoară şi plăcută.

Ecranul cu contrast puternic VAIO Display de 14” (35,5cm) cu iluminare LED asigură suficient spaţiu şi confort în vizualizarea imaginilor, navigarea pe internet ori pentru editarea documentelor.

Indiferent de momentul din zi, utilizarea noilor serii VAIO C este uşoară şi plăcută. Tastatura este iluminată automat pentru dactilografierea precisă, rapidă şi uşoară chiar şi în condiţiile unui mediu ambiental slab iluminat. De asemenea, produsele dispun de un touchpad multigest şi un senzor de lumină ambientală care optimizează luminozitateaSony VAIO CA Red

Sony VAIO CA Orangeecranului pentru a crea condiţiile

optime de vizualizare, pe timp de zi sau seara.

Camera web HD cu tehnologie "Exmor" integrată furnizează imagini clare, în detaliu, transformând orice apel video într-o experienţă aproape reală.

Printr-o singură apăsare a butonului WEB, poziţionat astfel încât să fie uşor accesibil, notebook-ul devine funcţional şi veţi putea naviga pe Internet în numai câteva secunde. Accesarea Internet-ului fără pornirea integrală a sistemului duce la economii de timp care pot fi extrem de preţioase în situaţia când vă aflaţi în deplasare, într-o cafenea sau în lounge-ul unui aeroport. Butonul ASSIST lansează aplicaţia VAIO Care, pentru a rezolva problemele notebook-ului VAIO şi pentru a-l menţine în condiţii optime.

Noua serie VAIO C de 14” beneficiază de puterea de calcul şi capacitatea de stocare necesare pentru satisfacerea preferinţelor multimedia sau de uz general din activitatea zilnică. Produsele au instalat sistemul de operare Genuine Windows 7 Home Premium şi beneficiază de procesoarele de ultimă generaţie Intel Core i3, hard-disk cu capacitate de 500GB şi memorie RAM de 4GB pentru mSony VAIO CA Greenultitasking comfortabil.

La capitolul conectivitate, noile produse VAIO C dispun de opţiunea Bluetooth 3.0, patru port-uri USB (un USB 3.0 respectiv trei USB 2.0) şi un port HDMI.

Pentru a completa look-ul inedit şi aventuros al celor mai noi notebook-uri din gama VAIO C 14”, Sony propune şi o colecţie întreagă de accesorii colorate al căror design colorat poate completa personalitatea utilizatorului: un mouse wireless cu Bluetooth şi o geantă specială pentru notebook.

Sony VAIO S

Sony VAIO SB

Sony adaugă nou model în seria de business VAIO S: VAIO VPCSB2L de 13,3” (33,7cm), care reuneşte trei caracteristici esenţiale pentru utilizatorii business: puterea, design-ul şi mobilitatea.

Noua serie de notebook-uri VAIO S se diferenţiază printr-un design perfect plat, elegant, integrând materiale care asigură robusteţea şi greutatea redusă a modelelor. Carcasa notebook-urilor este construită din aliaj de magneziu cu un suport ergonomic pentru palmă din aluminiu, iar noua articulaţie este ascunsă inteligent în spatele carcasei şi nu distrage atenţia de la ecran. Grosimea sistemului a fost redusă la mai puţin de 2,4cm, iar greutatea este de aproximativ 1,75kg, ideală pentru călătorii.

Sony VAIO SBSony VAIO SBSony VAIO SB

În seria inovaţiilor, VAIO VPCSB2L utilizează un concept nou de baterie, care permite prelungirea autonomiei pentru o activitate prelungită zi şi noapte. Bateria internă lithiu-polymer asigură suficientă energie pentru o activitate de până la 8 ore (în modul Stamina). Dar, autonomia poate fi extinsă cu ajutorul bateriei externe, plate, care poate fi încărcată separat, fără a fi conectată la PC. În plus, bateria externă poate fi ataşată la PC fără să fie nevoie de închiderea sistemului sau deconectarea bateriei interne, sporind autonomia până la 14 ore.

Noul Sistem Grafic Hibrid Dinamic optimizează în mod inteligent performanţele grafice în funcţie de gradul de dificultate al activităţii, comutând automat sau manual între unitatea Intel integrată şi unitatea grafică AMD Radeon™ HD seria 6470M. Avantajul principal al sistemului hibrid este asigurarea permanentă a echilibrului între performanţă şi autonomie, fie că urmăriţi un film HD fie că pur şi simplu luaţi notiţe.

Sony VAIO SBEcranul VAIO Display Plus de 13,3” Sony VAIO SB(33,7cm) animează documentele şi conţinutul

 

multimedia printr-o excelentă luminozitate, contrast sporit şi claritate. Acoperirea avansată anti-reflexie a ecranului permite vizualizarea documentelor în orice condiţii de iluminare. Cu o rezoluţie de 1366x768 ecranul panoramic este perfect proporţionat pentru afişarea a două pagini web una lângă alta.

Noua serie VAIO S este concepută pentru maximizarea productivităţii zilnice. Funcţia Fast Boot optimizează secvenţa de încărcare a sistemului de operare şi testele din timpul pornirii, pentru a reduce timpul de pornire al sistemului cu 50%. Funcţia se dovedeşte extrem de utilă în situaţii în care este nevoie de accesarea rapidă a datelor de pe sistem (atunci când vă grăbiţi spre aeroport de exemplu). În plus, datorită butonului WEB utilizatorii pot accesa, în câteva secunde, un browser rapid de Internet fără a mai încărca sistemul de operare. Ideal pentru verificarea de ultim moment a unor e-mail-uri în holul de la “Plecări”.

Tastatura iluminată cu taste izolate permite tastarea comfortabilă zi şi noapte. Senzorul de lumină ambiantă reduce iluminarea ecranului şi porneşte iluminarea tastaturii asigurând confortul şi creşterea autonomiei atunci când lumina ambiantă e insuficientă.

Imagini de la evenimentul de lansare a noilor laptopuri Sony VAIO puteți urmări pe pagina noastră de facebook: notebookreview.ro/facebook

 

Cu un design ce atrage atenţia, noile laptop-uri colorate VAIO C de 14” reprezintă o afirmaţie puternică de stil şi de performanţă deopotrivă, reunind toate funcţiile necesare unui notebook PC capabil să răspundă tuturor cerinţelor din activitatea de zi cu zi.

 

Ultima generaţie de notebook-uri VAIO C reprezintă o declaraţia de intenţie a Sony, care propune o schimbare radicală de direcţie în ceea ce priveşte design-ul notebook-urilor. Culorile propuse reprezintă o selecţie dintre cele mai în vogă culori ale momentului: portocaliu, roşu şi verde în nuanţe electrizante. Design-ul îndrăzneţ direcţionează lumina spre marginea carcasei semi-transparente şi creează un efect de strălucire intensă.

 

Pe lângă design-ul inovator, portabilitatea şi performanţa noilor notebook-uri din seria VAIO C transformă orice sarcină de pe ordinea de zi – de la email la editarea prezentărilor – într-o activitate uşoară şi plăcută.

 

Ecranul cu contrast puternic VAIO Display de 14” (35,5cm) cu iluminare LED asigură suficient spaţiu şi confort în vizualizarea imaginilor, navigarea pe internet ori pentru editarea documentelor.

Indiferent de momentul din zi, utilizarea noilor serii VAIO C este uşoară şi plăcută. Tastatura este iluminată automat pentru dactilografierea precisă, rapidă şi uşoară chiar şi în condiţiile unui mediu ambiental slab iluminat. De asemenea, produsele dispun de un touchpad multigest şi un senzor de lumină ambientală care optimizează luminozitatea ecranului pentru a crea condiţiile optime de vizualizare, pe timp de zi sau seara.

 

Camera web HD cu tehnologie "Exmor" integrată furnizează imagini clare, în detaliu, transformând orice apel video într-o experienţă aproape reală.

Printr-o singură apăsare a butonului WEB, poziţionat astfel încât să fie uşor accesibil, notebook-ul devine funcţional şi veţi putea naviga pe Internet în numai câteva secunde. Accesarea Internet-ului fără pornirea integrală a sistemului duce la economii de timp care pot fi extrem de preţioase în situaţia când vă aflaţi în deplasare, într-o cafenea sau în lounge-ul unui aeroport. Butonul ASSIST lansează aplicaţia VAIO Care, pentru a rezolva problemele notebook-ului VAIO şi pentru a-l menţine în condiţii optime.  

 

Noua serie VAIO C de 14” beneficiază de puterea de calcul şi capacitatea de stocare necesare pentru satisfacerea preferinţelor multimedia sau de uz general din activitatea zilnică. Produsele au instalat sistemul de operare Genuine Windows 7® Home Premium şi beneficiază de procesoarele de ultimă generaţie Intel® Core™ i3, hard-disk cu capacitate de 500GB şi memorie RAM de 4GB pentru multitasking comfortabil.

 

La capitolul conectivitate, noile produse VAIO C dispun de opţiunea Bluetooth® 3.0, patru port-uri USB (un USB 3.0 respectiv trei USB 2.0) şi un port HDMI.

 

Pentru a completa look-ul inedit şi aventuros al celor mai noi notebook-uri din gama VAIO C 14”, Sony propune şi o colecţie întreagă de accesorii colorate al căror design colorat poate completa personalitatea utilizatorului: un mouse wireless cu Bluetooth şi o geantă specială pentru notebook.