Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Seagate lansează adaptorul GoFlex Thunderbolt

03.02.2012

Tehnologia Thunderbolt aduce multe îmbunătățiri în ceea ce privește transferul de date dar momentan este disponibil doar pe un anumit segment de laptopuri iar dispozivele cu conector Thunderbolt nu sunt tocmai accesibile.
Seagate lansează adaptorul GoFlex Thunderbolt

Unitățile de stocare cu tehnologia Thunderbolt sunt disponibile la prețuri nu tocmai accesibile pentru orice utilizator, așa că compania Seagate a introdus adaptorul GoFlex Thunderbolt. Se poate utiliza cu orice HDD din seria GoFlex de la Seagate pentru a putea de vitezele de transfer de până la 20 de ori mai mari decât ale interfeței USB 2.0 oferite de tehnologia Thunderbolt.

Adaptorul va costa 99$, dar veți avea nevoie în continuare de cablul Thundebolt care nici acesta nu este tocmai ieftin. Dar dacă deja aveți un HDD compatibil vă puteți bucura de uimitoarele viteze de transfer ale Thunderbolt-ului.

 Sursa: hothardware.com

 

Comenteaza




Te-ar putea interesa si:

Seagate and Samsung anunță extinderea direcțiilor strategice
Seagate and Samsung anunță extinderea direcțiilor…

Samsung urmează să combine operațiuni de hard disk în cadrul Seagate, companiile intrând într-un proces de aprovizionare extensivă și acorduri cross-licensing. Samsung va primi…

Intel lansează Thunderbolt: tehnologia transferurilor de date ultra-rapide
Intel lansează Thunderbolt: tehnologia transferurilor…

Intel lansează Thunderbolt, tehnologia care combină transferurile de date ultra-rapide cu conectarea la afişaje HD pentru a permite noi utilizări şi dispozitive periferice.