Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Boxele Logitech Z906 sunt gata să zguduie România

Boxele Logitech Z906 sunt gata să zguduie România

07 iunie 2011
Anunțat cu puțin timp în urmă, sistemul Logitech Z906 își face intrarea și în România, urmând să atingă un succes la fel de răsunător ca cel al predecesorului său, mult apreciatul Z5500.
Boxele Logitech Z906 sunt gata să zguduie România

Sistemul funcționează la capacitatea de 500 wati (RMS), este certificat THX, creând în propriul living o experiență audio asemănătoare cu cea dintr-un cinematograf.

"În România, boxele Z5500 s-au bucurat de un real succes. Cei care știu doar povestea acestor boxe au ocazia să descopere acum pe succesorul lor, Z906. Cu siguranță nu vrem ca sistemul Z5500 să fie uitat, ci ca acesta să fie ținut minte ca începutul unei evoluții remarcabile în domeniul sunetului pe care noile Z906 o duc mai departe." a precizat Camelia Barbălată, country manager pentru România, Bulgaria și România.

Boxele Logitech Surround Sound au o capacitate de 500 wați (RMS), sunetul puternic putând pune la încercare stabilitatea casei. Noile boxe Logitech au atins criteriile standard foarte stricte pentru obținerea certificării THX, așa că audiofilii nu au motive să se îndoiască de capacitatea acestora de a oferi un sunet excepțional.

Logitech Surround Sound Z906

În ajutorul soundtrackuri-lor codate Dolby digital sau DTSTM, sistemul integrat de decodare digital 5.1 permite emiterea sunetului surround, de la urletele produse de o mulțime în delir până la sunetul pașilor pe care îi simți chiar în spatele tău. Dacă ești amator al bass-ului puternic, un subwoofer side-firing emite frecvențe joase la 165 de wați fără distorsiuni. Iar sistemul convertește două canale stereo într-o experiență surround imersivă.

Boxele Logitech Surround Sound Z906 sunt proiectate special pentru o cameră de zi, unde sunetul își etalează bogăția de nuanțe. Poți conecta până la șase dispozitive audio în același timp, precum televizorul, player-ul DVD, recorder-ul DV, player-ul Blu-Ray, consolele Xbox 360, PLAYSTATION 3, Wii, player-ul iPod, calculatorul sau laptopul Mac. Iar consola de control, cu al său design compact și ecran ușor lizibil, se integrează perfect cu sistemul home entertaining.

Pentru un confort sporit, o telecomandă wireless îți permite să controlezi sistemul direct de pe canapea. Iar sateliții,care pot fi montați pe perete, transformă orice cameră într-un mic cinematograf.

Preț și disponibilitate

Sistemul Logitech Surround Sound Speakers Z906 este disponibil în România la un preț recomandat de 1549 Lei.

Logitech Surround Sound Z906