Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Prima pagina » Noutati » Seria Intel SSD 320 întâmpină dificultăți

Seria Intel SSD 320 întâmpină dificultăți

15 iulie 2011
Împătimiți unităților de stocare SSD Intel 320 aveți mare grijă, s-a raportat că SSD-urile din seria Intel 320 au fost distribuite cu o mică problemă ce ar putea afecta performanțele acestora.
Seria Intel SSD 320 întâmpină dificultăți

Discuțiile surprinse pe forumul oficial al companiei Intel, arată nemulțumirea mai multor utilizatori de unități de stocare SSD din seria Intel 320. Aceștia afirmă că noile SSD-uri își micșorează instanta capacitatea de stocare la doar 8 MB, blocând efectiv toate datele stocate și facând din acel SSD complet inutilizabil.

„Compania Intel este conștientă de sesizările asupra produselor din seria Intel SSD 320. Dacă întâmpinați dificultăți cu SSD-ul Intel, vă rugăm să contactați un reprezentant Intel fie prin intermediul internetului la site-ul www.intel.com fie prin    iIntel SSD 320ntermediul telefonului.” Se pare că așa numita „problemă 8MB” apare după o cădere de tensiune sau o defecțiune a sistemului de calcul. Rezolvarea acestei probleme este încă incertă, nu se știe dacă este de vină un defect hardware sau software.

 

 

 

 Sursa:  techspot.com

Taguri

Intel, SSD 320,