Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Prima pagina » Noutati » Samsung lansează serviciul gratuit de streaming 3D

Samsung lansează serviciul gratuit de streaming 3D

14 iulie 2011
Samsung a lansat în România un serviciu 3D gratuit, ce oferă documentare 3D, trailere ale filmelor din cinematografele IMAX 3D și ale blockbuster-urilor 3D, videoclipuri muzicale 3D și multe altele
Samsung lansează serviciul gratuit de streaming 3D

Samsung Electronics România a lansat, în premieră pe piața locală, o nouă modalitate de a accesa conținut 3D pentru televizoarele Samsung 3D Smart TV. Aplicația „Explore 3D” este déjà disponibilă în Europa și oferă acces la zeci de videoclipuri și filme 3D gratuite – toate în streaming HD – inclusiv trailere, videoclipuri muzicale și documentare întregi. Printre highlight-urile din momentul lansării se numără 10 filme de la cinematografele IMAX, care erau până acum disponibile pentru uz casnic doar via BluRay. Samsung are în plan adăugarea constantă de content adițional până la finalul anului, pentru a satisface cererea crescută de conținut 3D atractiv din partea utilizatorilor de Smart TV.

Totodată, Samsung a alocat o divizie specială dedicată inițierii de discuții cu dezvoltatorii locali, pentru a facilita crearea și lansarea cât mai multor aplicații adaptate nevoilor utilizatorilor români. Până la sfârșitul anului 2011, Samsung Electronics România va lansa mai multe aplicații cu content relevant pentru piața locală, dedicate noilor serii de televizoare Samsung Smart TV.Samsung Explore 3D

În același timp, Samsung va lansa noul „3D Entertainment pack”, conținând două perechi de ochelari activi Bluetooth 3D, la un preț de retail de aproximativ 79 Euro. Utilizarea acestor ochelari activi confortabili va da naștere unei imagini 3D Full HD din aproape orice poziție din cameră.

 

„Suntem dedicați îmbunătățirii calității și accesibilității experienței Samsung 3D Smart TV. Combinarea beneficiilor capacităților VoD a Samsung Smart TV cu experiența unei imagini 3D complete este un pas firesc și va consolida leadershipul Samsung pe piața televizoarelor 3D din Europa,” a declarat Ana Păsculescu, Product Manager LCD&LED din cadrul Samsung Electronics România. „Oferirea către utilizatorii Samsung a accesului exclusiv la conținut 3D gratuit va alimenta adoptarea și susținerea dezvoltării de conținut mai bogat și mai captivant inclusiv la nivel local.”

Cota de piață a Samsung în 2010 a fost de peste 60% pe piața europeană a televizoarelor 3D. Samsung a fost prima companie care a lansat o aplicație de tip magazin bazată pe HDTV: Samsung Apps.

 Samsung Explore 3D