Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Prima pagina » Noutati » G Form Extrem Portfolio, cea mai bună protecție pentru tablete

G-Form Extrem Portfolio, cea mai bună protecție pentru tablete

14 iulie 2011
G-Form a introdus noul Extreme Portfolio, o carcasă ce oferă protecție maximă tabletelor cu ecrane de 10 inch și ce folosește tehnologia Reaction Protection, tehnologie folosită și în cazul echipamentelor de protecție ale cicliștilor.
G-Form Extrem Portfolio, cea mai bună protecție pentru tablete

Noul Extreme Portfolio de la G-Form asigură cea mai bună protecție pentru o tabletă, materialul folosit la fabricarea sa este unul ce la prima atingere pare moale dar în momentul impactului se întărește.

În următorul videoclip puteți urmări eficiența acestei carcase. O tabletă iPad va fi aruncată de la 18 metri direct pe asfalt, odată cu o protecție concurentă și odată cu protecția G-Form Extreme Portfolio.

Extreme Portfolio funcționează prin a ține dispozitivul în cele patru colțuri, în timp ce carcasa preia 90% din șocul impactului.

Extreme Portfolio este prevăzut cu un buzunar pe interior, fermoar reversibil și șevalet reglabil. Deasemenea, Extreme Portfolio este ușor și rezistent la apă.

G-Form Extreme Portfolio este disponibil la comandă pe site-ul producătorului la un preț de 79.95$ începând cu luna august, și asigură protecție pentru iPad 1 , iPad 2, Motorola XOOM, și alte tablete cu ecrane de 10 inc.G-Form Extreme Portfolio

 

 sursa: blog.laptopmag.com