Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Archos va lansa o tabletă pentru copii, ChildPad

02.03.2012

Archos a anunțat intenția de a lansa o tabletă pentru copii cu ecran de 7 inch până la sfârșitul lunii martie. ChildPad, cum a fost numită, va avea un preț de 129$.
Archos va lansa o tabletă pentru copii, ChildPad

Noua tabletă va avea un procesor de 1 GHz, 1 GB de memorie RAM și va rula sistemul de operare Google Android Ice Cream Sandwich. Din păcate, producătorul nu a oferit mai multe detalii legate de rezoluția ecranului, capacitatea de stocare sau alte caracterisitici hardware. Totuși acel preț de 129$ este mare avantaj. Archos afirmă că tableta va avea la dispoziție magazinul online Kids App Store , unde sunt peste 10000 de aplicații concepute special pentru copii.

Archos ChildPad dispune și de un software ce permite părinților să restricționeze accesul la anumite fișiere sau anumite website-uri. Spre deosebire de alte tablete dedicate copiilor, ChildPad nu are nicio caracteristică care să ofere protecție împotriva abuzurilor aplicate de cei mici.

Sursa: ubergizmo.com

 

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Archos lansează în iunie tableta Gen 9
    Archos lansează în iunie tableta Gen 9

    Archos se pregătește pentru lansarea tabletei Gen 9, ce va combina prețul competitiv cu puterea de calcul uimitoare a procesorului ARM Dual-Core.

    Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB
    Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB

    Doriți o tabletă dar nu sunteți mulțumiți de capacitatea de stocare? De acum încolo nu vă mai faceți griji în această privință deoarece tableta Archos cu sistem de operare Android…

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…