Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Qualcomm Mirasol Display pe Kyobo e-Reader

22.11.2011

Qualcomm a implementat noul display Mirasol în e-reader-ul Kyobo. Din păcate,această este disponibilă momentan doar în Coreea de Sud.
Qualcomm Mirasol Display pe Kyobo e-Reader

Noua tehnologie Mirasol a fost gândită special pentru tablete și e-readere folosite în special în locuri cu lumină naturală puternică unde alte display-uri nu ar putea oferi aceeași experiență ca și display-urile Mirasol.

E-reader-ul Kyobo are acces la librăria Kyobo cu peste 90,000 de cărți.

“Kyobo e-Reader oferă utilizatorului o experiență asemenea citirii unei cărți veritabile.”, a spus Seong-Ryong Kim, Chief Executive Office Kyobo Book Centre. E-reader-ul dispune de un ecran XGA Mirasol de 5.7 inch cu o rezoluție nativă de 1024 x 768 pixeli și un procesor Qualcomm Snapdragon S2 Class tactat la 1.0 GHz. Interfața e-reader-ului Kyobo are la bază sistemul de operare Android 2.3.

Kyobo e-Reader este disponibil la un preț de 310$.

Sursa: hothardware.com

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Kobo Reader în România
    Kobo Reader în România

    Librăria online Elefant.ro a lansat în România eReader-ul Kobo Touch. De asemenea, a prezentat o platformă online pentru ebooks în limba română, cea mai mare de pînă acum.

    ASUS Eee Pad MeMo va fi lansată în luna ianuarie
    ASUS Eee Pad MeMo va fi lansată în luna ianuarie

    ASUS Eee Pad MeMo nu a primit aceeași atenție ca și Transformer Prime, dar acum totul se va schimba, tableta și-a anuțat debutul în luna ianurie 2012.