Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriProiectorul portabil ASUS P1 LED a câștigat premiul iF Design Gold 2012

17.02.2012

Proiectorul portabil ASUS P1 LED a câștigat recent premiul iF Design Gold 2012. 2923 de produse din 16 categorii s-au aflat în atenția juriului, iar dintre acestea 863 de produse au primit eticheta iF, un simbol al design-ului remarcabil.
Proiectorul portabil ASUS P1 LED a câștigat premiul iF Design Gold 2012

Conceput cu gândul la utilizatori, proiectorul ultra-subțire P1 este portabil și poate fi instalat oriunde. Un stand retractabil și controlul precis al lentilelor permit o instalare foarte simplă. Interfața intuitivă și panoul de control cu funcții ușor accesibile îmbunătățesc experiența de lucru.

 P1 se alătură listei lungi de produse premiate ce provin din birourile de design ASUS. Proiectorul a mai primit și premiul Good Design Award în Japonia.

 Proiectorul LED portabil ASUS P1 oferă 200 ANSI lumeni și are o sursă de lumină Eco-LED, fără mercur, ce proiectează imagini HD 1280x800. Raportul de proiecție de 1.16:1 oferă imagini HD cu dimensiunea de 40” dacă P1 este poziționat la un metru de ecran. P1 pornește în numai 5 secunde și se oprește instant. Funcția Auto Keystone detectează orientarea proiectorului și corectează imaginile distorsionate trapezoidal. Acesta dispune, de asemenea, de un stand retractabil pentru ajustarea înălțimii. P1 funcționează cu majoritatea adaptoarelor pentru notebook-urile ASUS (≧65W) în consecință, proiectorul și notebook-ul pot împărți același adaptor pentru o prezentare business ideală.

 P1 LED este primul proiector lansat de ASUS și este disponibil în stoc pe piața românească la un preț aproximativ de 1999 lei (TVA inclus).

ASUS P1 LEDASUS P1 LED

 

Comentarii (0)

  sus

  Comentează

  Te-ar putea interesa si:

  HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
  HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

  HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

  Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie
  Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

  Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.