Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











RIM lansează un nou sistem de operare pentru tabletele BlackBerry PlayBook

17.02.2012

Research in Motion a promis lansarea unui upgrade de software major pentru tableta BlackBerry PlayBook. Lansarea oficială a noului software va avea loc pe data de 21 februarie.
RIM lansează un nou sistem de operare pentru tabletele BlackBerry PlayBook

Conform celor afirmate de către echipa de la Berry Review data oficială a fost menționată de către Research in Motion (RIM) în cadrul unui webcast cu dezvoltatorii de jocuri video.

Noul software menționat mai sus este de fapt noul sistem de operare, BlackBerry PlayBook OS 2.0 și acesta va aduce câteva îmbunătățiri tabletei de 7 inch:

• E-mail nativ, calendar și aplicații pentru contacte

• Abilitatea de a rula anumite aplicații Android (pe care dezvoltatorii vor trebuii să le adauge pe BlackBerry App World)

• Abilitatea de a controla tableta PlayBook cu ajutorul smartphone-ului BlackBerry

RIM intenționează să lanseze la sfârșitul anului noi tablete PlayBook, dar pentru moment noul software PlayBook OS 2.0 este orientat în principal către tableta PlayBook de 7 inch (cu o rezoluție de 1024 x 600 pixeli și un procesor dual-core Texas Instrument OMAP 4 tactat la 1 GHz). Tableta este disponibilă la un preț de 199$.

Sursa: liliputing.com

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…