Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Eveniment Fujitsu Lifebook

16.02.2012

Aseară într-o cafenea din centrul Bucureştiului Fujitsu România a susţinut evenimentul "Fujitsu LifeBook oferă performanţă vizibil superioară", în cadrul căruia a fost prezentat portofoliul actual şi road map-ul pe 2012.
Eveniment Fujitsu Lifebook
Primul eveniment IT la care am fost invitat anul acesta a fost organizat de Fujitsu pe data de 15 Februarie. Spre deosebire de majoritatea întâlnirilor organizate de vendori cu presa ce au ca scop lansarea unui anumit produs, de data aceasta jurnalistilor li s-a prezentat întreg-ul portofoliul Fujitsu, accentul fiind pus pe magia tehnologiei de ultima oră ce se află în spatele portabilelor cu aspect arhaic.





Fujitsu Bay ProjectorIntel WiDI
Ca urmare m-am reîntâlnit cu modelele din seria P, seria AH, seria E şi am dat peste un mic gadget, lansat anul trecut, numit "Fujitsu Projector Bay". După cum numele în engleză sugerează, este un mic proiector portabil ce se instalează în locul unităţii optice pe modelele P sau S şi este creat în special pentru utilizatorii din domeniul vânzărilor ce susţin prezentări la sediul clientului, unde e posibil să nu găsească întotdeauna un proiector disponibil.

Ca şi tehnologii încorporate în modelele Fujitsu ar fi de menţionat:
- Consum 0 waţi ale tranformatoarele modelelor LifeBook, atunci când sunt conectate la priză iar laptop-ul este închis.
- Intel WiDi ce permite streaming-ul de conţinut video/audio pe televizor fără a apela la un cablu. (în curând e posibil să testăm şi noi acest feature, drept urmare vom oferi mai multe detalii atunci).
- Anytime USB charge permite încărcarea unui dispozitiv extern (mp3 player, smartphone) chiar dacă laptop-ul este închis.
- Intel Anti Theft Technology este o nouă măsură de siguranţă a datelor de pe calculator, prin posibilitatea blocării de la distanţă a laptop-ului în cazul pierderii/ furtului, transformând-ul astfel într-un prespapier high tech. De asemenea am beneficiat si de prima demonstraţie a modului de funcţionare.

“Suntem bucurosi sa realizam impreuna cu Fujitsu prima demonstratie live a tehnologiei Intel® Anti-Theft in Romania. In conditiile in care datele personale sunt foarte importante, dar in acelasi timp vulnerabile, Intel Anti-Theft este o solutia potrivita pentru protejarea lor. Intr-un raport emis de Ponemon Institute impreuna cu Intel se preciza ca un notebook furat dintr-o companie echivaleaza cu pierderea a 50 000 de dolari. Traim in era digitala, iar protejarea continutului de pe PC este esentiala”, a declarat Bogdan Georgescu, Intel Channel Account Manager.



Ca şi lucruri de aşteptat în 2012 ar fi:

Două modele de UltraBook ce vor apare în luna mai şi o tabletă rezistentă la apă, a cărei lansare va fi undeva prin iunie.

Mai multe poze de la eveniment veţi găsi aici.

Eveniment Fujitsu Eveniment Fujitsu Eveniment Fujitsu

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Cheia Internetului se află în mâinile a șapte persoane
    Cheia Internetului se află în mâinile a șapte…

    Gizmodo.com anunță existența unei chei a Internetului care poate fi utilizată în cazul unui eveniment catastrofic, care ar putea da peste cap world wide web-ul.

    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie
    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

    Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.