Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriPioneer Electronics lansează sistemul audio S-MM201 pentru laptopuri

05.04.2012

Majoritatea laptopurilor disponibile la ora actuală nu dispun de o calitate a sunetului foarte bună, de aceea Pioneer Electronics introduce noile boxe S-MM201, pentru a oferi utilizatorului o experiență audio uimitoare.
Pioneer Electronics lansează sistemul audio S-MM201 pentru laptopuri

Oferind “o experiență audio mult mai bună în comparație cu boxele interne ale unui laptop”, S-MM201 dispune de DAC audio integrat și o incintă de 45 mm cu bass-reflex pentru a obține cele mai bune sunete joase. Boxele sunt conectate la laptop prin intermediul unui cablu USB și au integrate butoane de volum (+/-) și mute. Sistemul audio S-MM201 este disponibil în culorile alb sau negru și are o înălțime de 110 mm și o greutate de 652 grame. La bază are o carcasă transparentă cu LED-uri albastre care luminează în timpul utilizării.

Sistemul Pioneer S-MM201 este disponibil la un preț recomandat de 59$.

Pioneer Electronics S-MM201

Sursa: beststuff.com

 

Comentarii (0)

  sus

  Comentează

  Te-ar putea interesa si:

  Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie
  Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

  Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.

  Firefox se alătură companiei Apple: Flash trebuie să dispară
  Firefox se alătură companiei Apple: Flash trebuie…

  Apple a făcut public războiul împotriva programului Adobe Flash, iar în ajutorul marii companii a sosit și Mozilla.