Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriO nouă tabletă Lenovo ajunge la FCC

13.03.2012

O nouă tabletă Lenovo, neanunțată oficial de către companie, a ajuns pe site-ul de la FCC. Noul dispozitiv poartă numele de IdeaTab S2109.
O nouă tabletă Lenovo ajunge la FCC
Imaginile detaliate și specificațiile nu sunt momentan disponibile dar se pare că tableta va fi echipată cu un procesor Texas Instruments și că ecranul are o diagonală de 9.7 inch și raport de 4:3. Deși încă nu se știe sigur ce tip de procesor va fi folosit, IdeaTab S2109 dispune de un modul wireless Texas Instruments WiLink Wl1281, ce oferă suport pentru WiFi, Bluetooth, GPS și Radio FM. Așadar, tableta dispune de un procesor Texas Instruments OMAP. Cel mai probabil tableta IdeaTab S2109 face parte din familia IdeaTab S2, mai multe astfel de dispozitive cu ecrane de 5,7 și 10 inch fiind prezentate în ianuarie.
Lenovo IdeaTab S2109Lenovo IdeaTab S2109

Lenovo IdeaTab S2109


Sursa: liliputing.com

Comentarii (0)

  sus

  Comentează

  Te-ar putea interesa si:

  Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
  Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

  Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.

  GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
  GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

  Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…