Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriMacBook Air cu ecran de 15 inch va înlocui MacBook Pro de 15 inch

15.03.2012

Familia notebookurilor MacBook Air va avea un nou membru începând cu luna următoare. Pe lângă laptopurile cu ecrane de 11 inch și 13.3 inch vom regăsi și un nou model MacBook Air cu ecran de 15 inch.
MacBook Air cu ecran de 15 inch va înlocui MacBook Pro de 15 inch

Ca de obicei, Apple nu vorbește despre viitoarele produse ale sale, astfel majoritatea informanțiilor sunt deszvăluite de diverse companii care oferă suport pentru dispozitivele Apple. Compania Electricpig, specializată în dezvoltarea de dock-uri pentru Mac-uri, a afirmat că nol MacBook Air cu ecran de 15 inch va fi lansat în luna aprilie. Noul notebook va avea un impact asupra seriei MacBook Pro, de aceea Apple a decis să fabrice doar modelul MacBook Pro cu ecran de 17 inch, restul modelelor fiind înlocuite de MacBook Air 15 inch. Ceea ce se va pierde odată cu introducerea noului notebook, vorbind despre componentele hardware, include unitate optică, și portul de Ethernet.

Chiar dacă Apple nu va introduce noul laptop în aprilie, "viața" seriei MacBook Pro este de scurtă durată.

 Sursa: geek.com

 

Comentarii (0)

  sus

  Comentează

  Te-ar putea interesa si:

  Intel lansează Thunderbolt: tehnologia transferurilor de date ultra-rapide
  Intel lansează Thunderbolt: tehnologia transferurilor…

  Intel lansează Thunderbolt, tehnologia care combină transferurile de date ultra-rapide cu conectarea la afişaje HD pentru a permite noi utilizări şi dispozitive periferice.

  Apple MacBook Air echipat cu procesor Intel Sandy Bridge
  Apple MacBook Air echipat cu procesor Intel Sandy…

  Apple upgradează notebookul MacBook Air pentru a suporta noile procesoare Intel Sandy Bridge, informează Cnet.com.