Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Maguay a fost premiată la CeBIT

16.03.2012

Maguay a fost premiată de către Intel Corporation pentru contribuția adusă în educarea clienților din România, în ce privește utilizarea tehnologiilor de server Intel.
Maguay a fost premiată la CeBIT

Premiul a fost oferit în cadrul CeBIT Hanovra 2012, cel mai mare eveniment mondial dedicat industriei digitale.

“Parteneriatul între Maguay și Intel a demarat în 1998, în același an în care Intel a deschis canalul oficial de distribuție în România, și este cel mai important parteneriat al companiei noastre. Astfel, volumul de afaceri a crescut de la an la an, nivelul de competență de asemenea, Maguay devenind un brand cu reputație solidă nu doar în România ci și în Europa Centrala și de Est. În prezent Maguay deține statutul de Technology Provider Platinum Partner și Intel Server Local Leader. Acest premiu reprezintă o confirmare a poziției de lider al producătorilor regionali de servere marca proprie, bazate pe tehnologie Intel și preocuparea noastră permanentă în educarea pieței românești. Serverele Maguay sunt din ce în ce mai cunoscute și mai dorite datorită raportului excelent preț/performanță, al „down-time”-ului foarte mic, precum și datorită serviciilor complementare oferite clienților noștri” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial Maguay. Trebuie menționat că avem clienți care au avut până anul trecut în funcțiune servere Maguay furnizate încă din 1998, a continuat dl. Corvin Pughin.

"Ne bucurăm să avem un partener precum Maguay în piața românească de IT, un partener pe care ne putem baza și care lucrează împreună cu noi la educarea consumatorului. Maguay a demonstrat că poți crea un brand românesc de succes folosind ultimele tehnologii produse de Intel pentru servere, sisteme portabile și desktop, fără a face rabat la calitatea produselor proprii" a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager Intel Corporation.

Săptămâna trecută Maguay a participat la CeBIT. Echipamentele românesti, marca Maguay au fost prezentate în premieră în cadrul standului RomaniaIT din Hala 6, D46. Compania a prezentat, în premieră, primul model românesc de ultrabook MyWay U1401i, dotat cu procesor Intel Core i3-2357 (se poate configura cu Core i5 sau Core i7, pe platforma Sandy Bridge), memorie RAM 4GB DDR3, hard disk de 250 GB la 7200 rpm (se poate configura cu SSD) și baterie de 8000mAh.

Maguay a prezentat de asemenea și soluțiile sale hardware (sisteme portabile și desktop, storage și servere) customizabile, create pe modelul „build-to-order”, ce respectă în totalitate nevoile și cerințele clienților săi.

CeBIT reprezintă cel mai mare târg al tehnologiei informațiilor și telecomunicațiilor din lume, aducând în premieră cele mai noi tehnologii, permițând publicului larg accesul către producători de top din întreaga lume. Ediția CeBIT din acest an a înregistrat peste 300.000 de vizitatori din 110 țări. Participarea Maguay la CeBIT a fost un prilej de a intra în contact cu numeroase companii din diverse țări în vederea stabilirii de parteneriate internaționale.

Maguay și-a propus extinderea activității în afara granițelor României, având capabilitățile necesare pentru oferirea de soluții customizabile, atât software, cât și hardware, în funcție de solicitările clientului. Printre avantajele soluțiilor hardware Maguay se numără performanța ridicată datorită utilizării întotdeauna a tehnologiei de ultimă generație, configurabilitatea, universabilitatea, disponibilitatea dar și faptul că aceste soluții vin însoțite de un certificat de proveniență din Uniunea Europeană, ce poate fi util în dezvoltatea de proiecte internaționale.

Taguri

Maguay, CeBIT 2012,

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Maguay lansează noul brand de portabile MyWay
    Maguay lansează noul brand de portabile MyWay

    Maguay, companie românească ce activează ca furnizor de soluţii complete în segmentul IT, a lansat astăzi noul brand de portabile MyWay.

    Fujitsu a prezentat la CeBIT 2012 primul ultrabook al companiei
    Fujitsu a prezentat la CeBIT 2012 primul ultrabook…

    Fujitsu a prezentat în cadrul evenimentului CeBIT 2012 primul ultrabook al companiei cu modul 4G LTE integrat. Ultrabookul prezentat nu este un model funcțional.