Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Notebook urile ROG din seria G pentru cea mai bună experiență în jocuri

Notebook-urile ROG din seria G pentru cea mai bună experiență în jocuri

07 martie 2011
ASUS a etalat la CeBIT 2011 notebook-uri, plăci de bază, plăci video, monitoare 3D, routere și căști destinate în special jocurilor PC.
Notebook-urile ROG din seria G pentru cea mai bună experiență în jocuri

ASUS a dezvăluit cu prilejul expoziției CeBIT (1-5 martie 2011) o serie de echipamente destinate jocului pe PC, incluzând notebook-uri Republic of Gamers (ROG), plăci de bază de înaltă performanță, plăci video, monitoare 3D, routere și căști. Toate acestea se înscriu în promisiunea ASUS de a le oferi utilizatorilor posibilități multiple de alegere, întregind portofoliul de produse pentru jocurile imersive.

 Noile notebook-uri din seria G Republic of Gamers (ROG) preiau conducerea. Conceput pentru gamerii pasionați care vor să se joace oriunde, modelul G74Sx integrează cele mai noi procesoare Intel “Huron River” Core i5 și i7 pentru performanțe remarcabile în orice aplicație, în timp ce plăcile grafice NVIDIA din segmentul “enthusiast” oferă grafică 3D de primă clasă. Plăcile video suportă de asemenea, standardul NVIDIA 3D Vision, prin ieșirea HDMI 1.4 fiind transmise imagini 3D către un televizor compatibil. Funcționarea la temperaturi scăzute este asigurată de un sistem unic de management termic care utilizează două ventilatoare inteligente pentru a răci procesorul și nucleul grafic. Aerul rece este preluat de ventilatoare din fața carcasei iar aerul cald este evacuat prin partea din spate pentru a menține sistemul la o temperatură redusă dar și pentru a asigura confortul utilizatorului.

 Carcasa este concepută pentru un upgrade facil, oferind acces rapid la locașul dual pentru hard disk și sloturile de memorie. Alături de G74Sx a fost prezentat și noul notebook ROG G53 cu ecran 3D fără ochelari speciali. Combinând tehnologia 3D cu lentile lenticulare cu sistemul AUO ‘naked eye’ pentru urmărirea poziției ochilor, ecranul modelului G53 redă imagini 3D vizibile din orice unghi pentru o experiență confortabilă. Modurile 2D și 3D pot fi afișate în același timp, astfel textul de pe ecran rămâne clar tot timpul.

ASUS ROG