Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Microsoft lansează un website care are drept scop distrugerea browserului Internet Explorer 6

Microsoft lansează un website care are drept scop distrugerea browserului Internet Explorer 6

09 martie 2011
Gigantul din domeniul software-ului, Microsoft, a lansat un nou website având ca scop distrugerea browser-ului Internet Explorer 6.
Microsoft lansează un website care are drept scop distrugerea browserului Internet Explorer 6

Redmond a lansat IE 6 cu 10 ani în urmă, iar targetul de securitate a software-ului a încetat să mai fie suportat.

Noul website este orientat către distrugerea browserului IE 6 și încurajarea utilizatorilor de a face un upgrade către un browser modern. IE 6 a fost probabil cel mai de succes browser din istorie, iar Microsoft a investit mult timp și mulți bani să-l aducă în acel stadiu. De asemenea, trebuie să investească milioane de dolari pe an pentru a încerca să remedieze vulnerabilitățile de securitate ale browserului.

În mod ciudat, mai sunt aproximativ 12% de utilizatori care continuă să-l folosească. Situația este mai dramatică în locuri precum China, unde unul din trei sisteme de calcul folosesc încă browserul IE 6.

Noul site, IE6Countdown.com, încurajează utilizatorii să migreze către Internet Explorer 8, un browser cu o vechime de 2 ani, dar și cu vulnerabilități de securitate. IE 9 va apărea în curând, însă acesta nu va putea rula pe sistemul de operare Windows XP.

 Sursa: fudzilla.com