Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Intel și Lenovo lansează notebookul Classmate+ dedicat educației

10.03.2011

Lenovo și Intel au anunțat lansarea unei noi serii de notebookuri, Classmate+, având ca scop îmbunătățirea educației elevilor din școala generală.
Intel și Lenovo lansează notebookul Classmate+ dedicat educației

Lenovo Classmate+ oferă școlarilor o soluție hardware și software accesibilă și cu o interfață ușor de folosit, ce vine în ajutorul lor când vine vorba de aprofundarea studiilor. Sistemul de calcul este prevăzut cu suita de programe educaţionale Intel Learning Series. În această primăvară, Organizația Ibero-American States va lansa primul val de notebookuri Classmate+, ca parte din programul Conectar Igualdad 1:1, ce va oferi elevilor tehnologia PC pe teritoriul țării.

Designul notebookului Lenovo Classmate+ este orientat către modul de educare al elevilor și conceput după cercetările etnografice realizate de Intel. Notebookul combină designul modern cu finisajul rezistent și funcționalitatea cu performanța mărită.

Lenovo Classmate+ este echipat cu procesor Intel Atom, conectivitate Ethernet și WiFi, sistem de operare Windows 7 și o unitate de stocare de 250 GB. De asemenea, laptopul este prevăzut cu un ecran LED-Backlit de 10.1 inch, cameră web de 1.3 MP, porturi USB și un cititor de carduri 4-în-1.

Lenovo Classmate+ face parte din programul Lenovo Learning Environment și este un model ce arată cum ajută tehnologia în domeniul educației.

Lenovo Classmate+ este disponibil pe piața internațională pentru profesori și guvern, iar prețul va varia în funcție de regiune și configurație.

 

Lenovo Classmate+

Lenovo Classmate+

Lenovo Classmate+

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

    Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.

    Fujitsu LifeBook AH572 3D cu tehnologia WiDi 2.0
    Fujitsu LifeBook AH572 3D cu tehnologia WiDi 2.0

    Fujitsu a lansat noul notebook LifeBook AH572, cu ecran 3D de 15.6 inch, prevăzut cu procesor Intel Core Sandy Bridge i5 și placă video Intel HD 3000.