Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Trăiește senzația unei săli de cinematograf in propriul living

Trăiește senzația unei săli de cinematograf in propriul living

09 martie 2011
Logitech Surround Sound Speakers Z906, succesor al premiatului Z-5500, este un sistem 5.1, ideal pentru filme, jocuri și muzică
Trăiește senzația unei săli de cinematograf in propriul living

Ca tu să percepi până și cel mai ascuns detaliu sonor al muzicii sau filmelor tale preferate, Logitech prezintă sistemul Logitech Surround Sound Speakers Z906. Sistemul funcționează la capacitatea de 500 wati (RMS), este certificat THX, creând în propriul living o experiență audio asemănătoare cu cea dintr-un cinematograf.

“Suntem încântați să oferim audiofililor un succesor al mult apreciatului sistem Logitech Z-5500,” a precizat Mark Schnieder, vice președinte și director al diviziei audio în cadrul Logitech. “Sistemul surround Logitech Z906 este evoluția firească a gamei noastre de boxe și suntem încrezători că acesta va deveni o parte indispensabilă al oricărui living.”

Sunet puternic – 500 wati, boxe certificate THX

Boxele Logitech Surround Sound au o capacitate de 500 wați (RMS), sunetul puternic putând pune la încercare stabilitatea casei. Noile boxe Logitech au atins criteriile standard foarte stricte pentru obținerea certificării THX, așa că audiofilii nu au motive să se îndoiască de capacitatea acestora de a oferi un sunet excepțional.

În ajutorul soundtrackuri-lor codate Dolby digital sau DTSM, sistemul integrat de decodare digital 5.1 permite emiterea sunetului surround, de la urletele produse de o mulțime în delir până la sunetul pașilor pe care îi simți chiar în spatele tău. Dacă ești amator al bass-ului puternic, un subwoofer side-firing emite frecvențe joase la 165 de wați fără distorsiuni. Iar sistemul convertește două canale stereo într-o experiență surround imersivă.

Conceput pentru camera de zi, sistemul poate fi conectat la șase dispozitive audio

Boxele Logitech Surround Sound Z906 sunt proiectate special pentru o cameră de zi, unde sunetul își etalează bogăția de nuanțe. Poți conecta până la șase dispozitive audio în același timp, precum televizorul, player-ul DVD, recorder-ul DV, player-ul Blu-Ray, consolele Xbox 360, PLAYSTATION3, Wii, player-ul iPod, calculatorul sau laptopul Mac. Iar consola de control, cu al său design compact și ecran ușor lizibil, se integrează perfect cu sistemul home entertaining.

Pentru un confort sporit, o telecomandă wireless îți permite să controlezi sistemul direct de pe canapea. Iar sateliții, care pot fi montați pe perete, transformă orice cameră într-un mic cinematograf.

 Preț și disponibilitate

Logitech Surround Sound Speakers Z906 vor fi disponibile în Europa începând cu luna martie 2011 la un preț recomandat de 349 Euro. Mai multe detalii se găsesc pe www.logitech.com.

 

 Logitech Z906Logitech Z906