Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Noile laptopurile Apple MacBook Pro au ajuns în România

Noile laptopurile Apple MacBook Pro au ajuns în România

02 martie 2011
Apple a lansat zilele trecute noua serie de laptopuri MacBook Pro, care integrează recent lansata tehnologie Intel Thunderbolt. Noile Apple MacBook Pro se afla acum şi în România prin magazinul online QuickMobile.
Noile laptopurile Apple MacBook Pro au ajuns în România
Noua serie de laptopuri Apple MacBook Pro este echipată cu noile procesoare Intel dual-core şi quad-core, fiind astfel de două ori mai rapidă decât seria precedentă. Pe lângă procesoare mai puternice, placa grafică performantă şi alte îmbunătăţiri la baterie, Apple a introdus noua tehnologie Intel Thunderbolt. Prin această tehnologie, Intel încearcă să aducă un inlocuitor pentru USB, SATA, FireWire şi PCI Express, totul înglobat într-un singur port unic. Aceasta poate transfera date cu o viteză foarte mare şi poate afişa conţinut HD, utilizând un singur cablu. Funcţionând la 10Gbps, Thunderbolt poate transfera un întreg film HD în mai puţin de 30 de secunde.

De asemenea, magazinul online QuickMobile a inclus în oferta sa şi laptopul MacBook Air, declarat primul notebook fără HDD, care utilizează memoria flash pentru stocarea de date. MacBook Air este disponibil în modele de 11 si 13 inchi, acestea fiind dotate cu un procesor grafic NVIDIA GeForce 320M. Modelul de 11 inch oferă 5 ore de autonomie cu o singura încărcare a bateriei, iar modelul de 13 inch beneficiază de 7 ore de utilizare continuă.

Sursa: Comunicatedepresa.ro