Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » ASUS prezintă noua serie de laptopuri K reproiectate cu stil

ASUS prezintă noua serie de laptopuri K reproiectate cu stil

02 martie 2011
Laptopurile din noua serie K de la ASUS combină puterea celei de a doua generații de procesoare Intel Core cu finisajele premium din aluminiu în culori elegante.
ASUS prezintă noua serie de laptopuri K reproiectate cu stil

Noile notebook-uri ASUS K dezlănțuie puterea celei de a doua generații de procesoare Intel Core bazate pe Huron River și a graficii nVIDIA GeForce GT 500. Prin aceste dotări, portabilele oferă o experiență de operare accelerată și performanțe mai bune în multitasking, multimedia și jocuri. Modelele din noua serie K sunt acoperite cu texturi din aluminiu durabil care conferă o notă individuală și un aspect unic, deopotrivă în varianta maro și în cea argintie. Integrarea tehnologiei exclusive ASUS IceCool sporește confortul utilizatorului în timpul tastării, palm rest-ul rămânând mereu rece.

 Cea de-a doua generație de procesoare Intel Core și grafică NVIDIA GeForceASUS K Series

Noua serie ASUS K este livrată cu cea de-a doua generație de procesoare Intel Core pentru a accelera multitasking-ul și a îmbunătăți performanța vizuală prin motoarele grafice integrate. Producția pe 32nm, cerințele reduse de energie și includerea tehnologiei nVIDIA Optimus (cu excepția modelului K43) extind autonomia energetică a noilor laptopuri.

ASUS a urmărit să ofere consumatorilor performanțe grafice superioare și a integrat chipsetul NVIDIA GeForce GT 500. Toate modelele K oferă suport pentru DirectX 11 și folosesc plăci video dedicate, cea mai puternică fiind GeForce GT 540M cu 2GB memorie video DDR3 **. Rezultatul e vizibil în rularea jocurilor recente, experiența fiind superioară față de alternativele din același segment de piață.

ASUS K73Teme cromatice subtile și elegante

Panourile texturate din aluminiu care acoperă notebook-urile din seria K servesc un dublu scop. Acestea rezistă unei utilizări intensive și își păstrează strălucirea pe o perioadă îndelungată având un aspect business elegant și stilat, în culorile maro sau argintiu. Pentru utilizatorii interesați de portabile cu aspect clasic, noile modele ASUS K constituie echilibrul solid între design și performanță.

ASUS IceCool și Palm Proof

ASUS IceCool se bazează pe amplasarea componentelor interne generatoare de căldură (precum procesorul și nucleul grafic) departe de zona de interacțiune cu utilizatorul. Ventilatoarele și heat pipe-urile IceCool răcesc notebook-urile din seria K atunci când sunt utilizate, iar temperatura palm rest-ului rămâne sub cea a corpului uman. Tehnologia IceCool elimină efectiv senzația neplăcută întâlnită pe notebook-urile standard în timpul utilizărilor prelungite.

Seria K integrează tehnologia ASUS Palm Proof, care detectează atingerile neintenționate ale touchpad-ului prevenind mișcarea cursorului, alături de tastatura “chiclet”, laureată IF, cu taste largi și un bun răspuns tactil. Bazându-se pe acestea, noul notebook-ul este ideal pentru utilizatorii obișnuiți să tasteze rapid.

 

ASUS K43ASUS K43ASUS K53ASUS K73ASUS K73ASUS K Series