Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » MSI lansează la CeBIT noua serie G

MSI lansează la CeBIT noua serie G

02 martie 2011
MSI lansează cea mai nouă serie de notebookuri de gaming, incluzând modelul GT780, cu ecran de 17.3 inch, și modelele GT680, GX680, GR620, GE620, cu ecran de 15.6 inch.
MSI lansează la CeBIT noua serie G

Noua serie de notebookuri de gaming de la MSI, seria G, ce va fi prezentată la CeBIT 2011, este prevăzută cu procesoare Intel Quad-Core i7 Sandy Bridge, unele modele având plăci video dedicate de ultimă generație de la nVIDIA, unități de stocare cu arhitectură Accelerated Dual-HardDisk și memorie RAM de până la 16 GB.

Notebookurile din seria G vor fi echipate cu procesoare Intel Quad-Core i7 Sandy Bridge pentru a oferi cele mai bune performanțe și tehnologia Intel Turbo Boost 2.0 pentru a mări aceste performațe în fiecare nucleu.

Notebookurile GX680 și GX780 sunt prevăzute cu plăci video nVIDIA GeForce GT 555M, modelul GE620 cu nVIDIA GeForce GT 540M, iar laptopurile GT680 și GT780 cu motoare grafice nVIDIA GTX 460M, respectiv nVIDIA GeForce GTX, toate plăcile video fiind de ultimă generație, suportând DirectX 11 pentru o rezoluție mai bună, făcând jocul mult mai realistic.

Seria G este prevăzută cu tehnologia Advanced Cooler Boost, care prin simpla apăsarea a butonului dedicat pune în funcțiune puternicul sistemul de răcire, în același timp deschizând un panou pe ecran unde sunt afișate informațiile despre temperatura nucleelor și vitezele de lucru ale ventilatoarelor.

La capitolul imagine, notebookurile din seria G nu vă vor dezamăgi, oferind prin ecranele LED HD - format 16:9 wide-screen, de 15.6 și 17.3 inch - imagini clare și culori bogate, făcând din fiecare videoclip vizionat o experiență cinematică impresionantă. Tehnologia Cinema Pro ajută la redarea celei mai bune experiențe video și audio.

Arhitectura Accelerated Dual SSD este integrată în configurația notebookului GT680. Viteza read-write a unui singur modul SSD este de trei ori mai rapidă comparativ cu unitățile de stocare tradiționale, dar această arhitectură nu numai că dublează capacitatea de stocare, ci și mărește viteza read-write cu 70%. Tehnologia TDE (Turbo Drive Engine) reușește să îmbunătățească performațele, modelul GT680 obţinând 18.162 de puncte la testul PC MARK Vantage, fapt ce l-a clasat drept cel mai rapid notebook din lume.