Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriNoile MacBook Pro vor avea SSD-uri dedicate şi baterii de mare capacitate

04.05.2012

Au circulat mai multe zvonuri cum că noua linie de laptopuri MacBook Pro vor avea un profil mai subţire. Aparent noile notebookuri au luat lecţii de design de la laptopurile MacBook Air.
Noile MacBook Pro vor avea SSD-uri dedicate şi baterii de mare capacitate

Noile laptopuri vor fi mai subţiri şi mai uşoare şi nu vor avea o unitate optică, cel puţin aşa se zvonea. Noile zvonuri ce au apărut pe internet sugerează tocmai opusul, că noua linie de MacBook Pro îşi va păstra designul cât şi dimensiunile, dar nu vor mai avea la dispoziţie unitatea optică în schimb laptopurile vor beneficia de o unitate de stocare SSD şi o baterie de o capacitate mai mare. Renunţarea la unitatea optică deserveşte două scopuri – în primul să încurajeze utilizatorii să descarce aplicaţii de pe Mac App Store şi în al doilea rând pentru a introduce o altă unitate de stocare în acel spaţiu. Se pare ca Apple intenţionează să introducă alături de SSD-ul dedicat şi un HDD de 2.5 inch cu o capacitate mare de stocare. Trebuie să ţinem cont că acestea sunt doar zvonuri, dar până Apple confirmă noua serie de laptopuri MacBook Pro va trebui să ne delectăm cu aceste informanţii.

Sursa: ubergizmo.com

 

Comentarii (0)

  sus

  Comentează

  Te-ar putea interesa si:

  Intel lansează Thunderbolt: tehnologia transferurilor de date ultra-rapide
  Intel lansează Thunderbolt: tehnologia transferurilor…

  Intel lansează Thunderbolt, tehnologia care combină transferurile de date ultra-rapide cu conectarea la afişaje HD pentru a permite noi utilizări şi dispozitive periferice.

  Apple MacBook Air echipat cu procesor Intel Sandy Bridge
  Apple MacBook Air echipat cu procesor Intel Sandy…

  Apple upgradează notebookul MacBook Air pentru a suporta noile procesoare Intel Sandy Bridge, informează Cnet.com.