Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Digilink pregăteşte o tabletă de 8 inch la 120$

10.05.2012

Detalii despre o nouă tabletă ieftină dar bine echipată cu ecran de 8 inch şi produsă de Digilink au apărut pe internet.
Digilink pregăteşte o tabletă de 8 inch la 120$

Noua tabletă Digilink, cu presupusul nume DI-807H, va fi echipată cu un procesor Boxchip A10 ce rulează la 1.2 GHz alături de un motor grafic Mali 400 GPU şi va rula un sistem de operare Google Android Ice Cream Sandwich. Deasemenea, tableta va dispune de 512 MB de memorie RAM, 4 GB de capacitate de stocare flash NAND, un display IPS de 8 inch cu o rezoluţie nativă de 1024 x 768 pixeli şi un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB.

Tableta are o grosime de numai 11.9 mm iar calitatea construcţiei sale este de remarcat ţinând cont de intervalul de preţ în care se încadrează. Alte caracteristici includ o baterie de 5600 mAh, un port miniUSB, un port miniHDMI, accelerometru, WiFi şi două camere foto de 0.3 MP resptectiv 2 MP.

Preţul unei astfel de tablete nu va depăşi 120$.

 

Sursa: vr-zone.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…