Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











HP îşi extinde gama de laptopuri subţiri şi uşoare cu noi modele de Ultrabook-uri

09.05.2012

HP anunţă extinderea portofoliului său de notebook-uri cu mai multe modele de Ultrabook-uri şi Sleekbook-uri, modele care încorporează cele mai noi soluţii tehnologice.
HP îşi extinde gama de laptopuri subţiri şi uşoare cu noi modele de Ultrabook-uri

Colecţia HP se îmbogăţeşte astfel cu:

HP SpectreXT - un Ultrabook premium ultra-mobil care oferă o experienţă de utilizare ieşită din comun în combinaţie cu un design extraordinar şi un nivel excepţional de performanţă.

Combinând un stil elegant cu o configuraţie puternică, Sleekbook-urile şi Ultrabook-urile HP ENVY, disponibile în două variante de display, fie cu diagonală de 35,6 cm (14 inci), fie de 39,6 cm (15,6 inci), oferă cea mai completă experienţă pentru amatorii de divertisment.

Modelul HP EliteBook Folio 9470m a fost gândit pentru a răspunde rigorilor mediului enterprise, oferindu-le utilizatorilor toate acele caracteristici pe care le aşteaptă de la un Ultrabook de business, de la elemente solide de securitate la un nivel superior de fiabilitate şi administrare şi utilizare mai uşoară.

HP Spectre XTHP SpectreXT, Sleekbook-urile şi Ultrabook-urile HP ENVY, precum şi noul model HP EliteBook Folio completează portofoliul HP de echipamente uşoare şi subţiri, portofoliu ce include deja HP Folio13 şi HP ENVY14 Spectre, două modele lansate recent care s-au bucurat de recunoaştere internaţională.

Noile notebook-uri HP ENVY şi HP SpectreXT includ, de asemenea, şi o serie de inovaţii exclusive HP care ajută la îmbunătăţirea experienţei finale a utilizatorului:

Beats Audio - o tehnologie performantă dezvoltată de HP în colaborare cu Beats by Dr. Dre, Beats Audio™ oferă un sunet de calitate excepţională, în timp ce tehnologia HP CoolSense ajustează automat performanţa şi caracteristicile ventilatorului intern pentru a susţine răcirea constantă a PC-ului.

HP Imagepad le oferă utilizatorilor posibilitatea să navigheze uşor şi precis printr-o simplă atingere sau prin gesturi, în timp ce webcam-ul HD HP TrueVision garantează imagini HD clare şi luminoase.

Tastaturile retroiluminate sunt ideale pentru acei utilizatori care vor să lucreze chiar şi în condiţii cu iluminare slabă.

Design mai subţire. Echipamente mai inteligente ca niciodată

Construite folosind un mix de materiale premium, HP SpectreXT se bucură de un design metalic cu linii bine conturate ce creează un contrast plăcut cu textura fină a echipamentului. Proiectat pentru mobilitate maximă, HP SpectreXT are o grosime de doar 14,5 mm, cântăreşte 1,395 kg şi include un ecran HD cu diagonală de 33,8 cm (13,3 inci). Noul model include şi până la 256 GB de spaţiu de stocare SSD şi susţine o autonomie de până la 8 ore. O suită întreagă de porturi, inclusiv porturi pentru Gigabit Ethernet, USB 3.0 şi HDMI, le oferă utilizatorilor numeroase posibilităţi de a se conecta fără a face compromisuri de mărime.

Datorită unui hard drive mSATA foarte rapid şi a tehnologiei Intel Rapid Start ce asigură un timp scurt de iniţiere şi restartare a echipamentului, HP SpectreXT le garantează utilizatorilor viteza de care au nevoie. În plus, susţinut de cele mai noi procesoare Intel Core, HP SpectreXT include, de asemenea, Intel Smart Connect Technology, o soluţie tehnologică care sincronizează automat mailurile utilizatorilor chiar şi atunci când notebook-ul este în sleep mode.

HP SpectreXT oferă imagini de calitate, prelucrate de un software integrat şi versiuni complete ale programelor Adobe Photoshop Elements 10 şi Adobe Premiere Elements 10. În plus, o linie telefonică de suport tehnic la cerere le este dedicată exclusiv utilizatorilor de HP Spectre.

Pentru a proteja date confidenţiale şi pentru face faţă ameninţărilor cibernetice, HP SpectreXT oferă un an de utilizare gratuită a Absolute Data Protect, precum şi doi ani de licenţiere pentru programele Norton Internet Security şi Intel Identity Protection, o soluţie ce oferă un nivel avansat de securitate.

Gândit pentru a susţine o înaltă calitate a sunetului, HP SpectreXT include tehnologia Beats Audio atât pentru cele patru boxe integrate, cât şi pentru orice set de căşti conectate.

HP ENVY. Pregătit pentru orice situaţie.HP Sleekbook

Cu o grosime de până la 19,8 mm şi o greutate de nici 1,79 kg, noile notebook-uri HP ENVY au o bază netedă, ce nu permite alunecarea, fiind astfel echipamentele potrivite pentru orice situaţie.

Ultrabook-ul HP ENVY, disponibil în două variante de display, fie cu diagonală de 35,6 cm (14 inci) sau de 39,6 cm (15,6 inci), include cele mai noi procesoare Intel Core(6) şi asigură o durată de viaţă a bateriei de opt până la nouă ore. Ultrabook-urile integrează hard-diskuri SSD mSATA(3), precum şi tehnologiile Intel Rapid Start, Intel Identity Protection Technology, Intel Smart Response şi Intel Smart Connect.

Sleekbook-ul HP ENVY – disponibil fie în varianta cu diagonală de 35,6 cm (14 inci) şi procesoare Intel Core(6), fie în variantă cu diagonală de 39,6 cm (15,6 inci) şi procesoare AMD Accelerated Processing Units – susţine o durată de viaţă a bateriei de opt sau, respectiv, nouă ore(4). Având posibilitatea de a include plăci grafice externe atât pe platforma Intel, cât şi pe platformele AMD, utilizatorii pot crea şi edita mai rapid clipuri video şi se pot bucura de opţiuni multimedia şi de jocuri incredibile.

Ultrabook-urile şi sleekbook-urile HP ENVY completează tehnologia Beats Audio cu boxe duale şi un subwoofer care le oferă utilizatorilor o experienţă mai bună de vizionare a filmelor sau de ascultare a muzicii.

Designul pe care şi-l doresc utilizatorii împreună cu caracteristicile pe care le cere performanţa IT. Nu există compromisuri.

Noul HP EliteBook Folio 9470m este primul ultrabook HP care oferă un design stilat şi uşor fără a compromite în nici un fel caracteristicile interne. Cu o diagonală de 35,6 cm (14 inci) şi o greutate de doar 1,58 kg(2), acest ultrabook cu o grosime de 19 mm oferă o suită completă de porturi şi opţiuni de conectivitate pentru utilizatorii de business, inclusiv soluţii integrate de wireless WAN, Ethernet complex, VGA, DisplayPort şi conexiuni USB 3.0.

Ideal pentru specialiştii aflaţi în mişcare şi cei care îşi petrec cea mai mare parte a timpului departe de un birou fizic, HP EliteBook Folio oferă o baterie ce poate susţine activitatea unui utilizator pentru o zi întreagă de lucru, incluzând, de asemenea, şi opţiunea unei baterii secundare care să îi ofere acestuia libertatea de a nu depinde de o sursă de electricitate. Echipamentul include, de asemenea, o baterie ce poate fi uşor înlocuită chiar de utilizatori. Abilităţile de docking specifice echipamentelor dedicate utilizatorilor din companii asigură suport pentru diferite tipuri de display-uri, caracteristici integrate de încărcare şi porturi USB suplimentare pentru a permite îmbunătăţirea productivităţii atunci când echipamentul este folosit la birou.

HP EliteBook Folio oferă o experienţă de utilizare mai curată şi mai rapidă cu ajutorul HP Premier Image. Acesta include un set complet de software de business pentru HP Elitebook şi protecţie antivirus, fără trialware sau notificări care să le întrerupă activitatea utilizatorilor.

Echipamentul permite, de asemenea, administrarea mai uşoară şi livrează mai multe opţiuni complexe de securitate, inclusiv HP Bios Protection, ceea ce asigură funcţionarea sistemelor cu opţiuni îmbunătăţite de protecţie împotriva atacurilor cu virus sau a altor ameninţări.

HP EliteBook Folio include un hard disk SSD opţionalcu sistem de operare Windows 7 Professional ce permite iniţierea foarte rapidă a echipamentului. Procesorul Intel Core vPro de a treia generaţie oferă, în acelaşi timp, performanţă maximă cu securitate încorporată. Un set adiţional de caracteristici interesante include Smart Card reader integrat, un cititor de amprente, un chip de securitate TPM şi o selecţie de instrumente de administrare.

Caracteristici de business într-un notebook foarte mobil şi elegant. HP SpectreXT Pro

Pentru clienţii care au nevoie de combinaţia ideală dintre stil şi caracteristici de business, HP a prezentat, de asemenea, modelul HP SpectreXT Pro cu Microsoft Windows 7 Professional pentru productivitate de business maximă. Acest notebook include şi un chip de securitate TPM care protejează datele din email, precum şi informaţiile de pe hard disk pentru acei utilizatori pentru care securitatea contează în mod special.

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    EliteBook 2560p: un nou ultraportabil de la HP
    EliteBook 2560p: un nou ultraportabil de la HP

    Hewlett-Packard se pregăteşte să lanseze un ultraportabil destinat mediului de afaceri, EliteBook 2560p, cu un procesor puternic Intel bazat pe platforma Sandy Bridge și porturi USB…

    HP Envy Spectre, să fie oare noul Ultrabook al companiei?
    HP Envy Spectre, să fie oare noul Ultrabook al companiei?

    HP a prezentat recent celor de la FCC noul Envy Spectre, iar acum au lansat un videoclip de prezentare pentru un laptop numit Spectre, presupunem că este unul și același.

    HP introduce primul său ultrabook business, Folio
    HP introduce primul său ultrabook business, Folio

    Compania Hewlett-Packard a introdus primul său ultrabook, Folio, orientat către segmentul business cu o autonomie de 9 ore, o unitate de stocare SSD și un cip de securitate ce protejează…

    HP lansează în România primul Ultrabook de business
    HP lansează în România primul Ultrabook de business

    HP Folio13 este echipamentul potrivit atât pentru cerințele complexe ale vieții profesionale, cât și pentru momentele de relaxare din timpul liber