Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Meebo se inchide începând cu 11 iulie

03.07.2012

Meebo urmează să fie inchis începând cu data de 11 iulie ca urmare a achiziţionării companiei de către Google care doreşte să unifice serviciile Meebo cu cele personale Google.
Meebo se inchide începând cu 11 iulie
Printre serviciile oferite de Meebo care vor fi inchise se numără Meebo Messenger, Sharing on Meebo, Meebo Me şi toate aplicaţiile mobile. Meebo va şterge şi toate arhivele de conversaţii, ce pot fi însă descărcate în prezent de utilizatori. Google a plătit aproximativ 100 milioane de dolari pentru compania Meebo.
Aplicaţia Meebo Messenger a atras numeroşi fani prin abilitatea de a stoca jurnale cu conversaţile online, dar şi pentru că permite înregistrarea de pe orice calculator cu un browser web în orice aplicaţie software tip messgener fără a avea această aplicaţie instalată. Utilizatorii care nu doresc ca întreaga istorie a conversaţiilor lor să dispară au fost rugaţi de programatorii de la Meebo să le descarce, aceştia având şi posibilitatea de a-şi şterge conturile prin accesarea unui simplu link. Paginile web care folosesc Meebo social bar vor avea posibilitatea să continue să o folosească, aceasta urmând să fie în continuare actualizată, întrucât reprezintă principala unealtă pentru care Google a achiziţionat Meebo.

Aici se poate descărca arhiva de conversaţii.

Taguri

Meebo, Google, Business,

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Chrome OS netbook, o alernativă la tabletă
    Chrome OS netbook, o alernativă la tabletă

    Tabletele încep să câștige teren din ce în ce mai mult în fața netbookurilor, dar dacă doriți un sistem portabil ușor tradițional, puteți opta pentru noile netbookuri de la…

    Seagate FreeAgent GoFlex: 1.5 TB şi USB 3.0
    Seagate FreeAgent GoFlex: 1.5 TB şi USB 3.0

    Hard drive-ul ultraportabil Seagate FreeAgent GoFlex îţi aduce acum 1.5 TB spaţiu de stocare şi viteza USB 3.0.