Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Maguay lansează noul brand de portabile MyWay

16.02.2011

Maguay, companie românească ce activează ca furnizor de soluţii complete în segmentul IT, a lansat astăzi noul brand de portabile MyWay.
Maguay lansează noul brand de portabile MyWay

MyWay este un brand românesc de portabile care vine să înlocuiască eXpertBook, gama precedentă de laptopuri a companiei Maguay. Printr-o nouă identitate, mai prietenoasă și mai expresivă, MyWay vorbește dezinvolt despre configurabilitate, tehnologia de ultimă generație și cel mai bun și rapid service pentru laptopuri din România. Această combinație de beneficii care diferențiază brandul nu e doar clamată, ci susținută de realitate:

• Configurabilitate. MyWay e capabil să ofere combinația perfectă de unelte și caracteristici pentru că se străduiește să-ți cunoască foarte bine nevoile. Fie că vrei să navighezi mai mult, să lucrezi cu softuri solicitante sau să te joci, fie că vrei să fie ușor de transportat sau să-i țină bateria foarte mult, sau pur și simplu vrei să le ai pe toate într-unul – MyWay are întotdeauna configurația potrivită, de la netbook-uri la modelele mari și complexe.

• Tehnologie de ultimă generație. Fiind unul dintre cei mai importanți parteneri români ai Intel și Microsoft, MyWay este primul brand care oferă românilor cele mai noi tehnologii de la aceste nume de referință.

• Cel mai rapid service. Fiind asamblat în România, MyWay beneficiază de cel mai rapid service din țară. În eventualitatea în care ai o problemă cu portabilul tău MyWay, aceasta va fi rezolvată aici, în România, în maximum o săptămână.

 maguay n10

Ediție limitată de netbook-uri MyWay, în parteneriat cu Muzeul Țăranului Român

 Pornind de la principalul diferenţiator al brandului MyWay, configurabilitatea, echipa Maguay a dorit să comunice acest lucru nu doar prin configurabilitatea componentelor portabilului, ci şi prin personalizarea carcasei. ”Am legat această idee de conceptul de produs românesc de calitate. Din convergenţa acestor concepte ne-a venit ideea de a lansa serii limitate de netbookuri MyWay personalizate cu imagini ale valorilor româneşti autentice din trecut până în prezent. Şi am ajuns, inevitabil, la cultură,” explică Ștefan Liuțe, directorul de strategie al agenției de branding Grapefruit.

 Astfel, nașterea brandului MyWay coincide cu lansarea primei serii limitate de netbook-uri cu carcasa personalizată. În parteneriat cu Muzeul Ţăranului Român, MyWay a dezvoltat două variante de design originale pentru carcasa netbook-urilor sale, reprezentând o furcă de tors cioplită în lemn și, respectiv, un model decorativ de pe o pernă de zestre din Transilvania. ”Ne-a atras ideea de a combina tradiţia cu tehnologia, vechiul cu noul, într-un gest tehnologic şi cultural fără precedent în România”, spune Eduard Pughin, directorul operațional al Maguay. ”E un act de curaj prin care Maguay va testa deschiderea publicului român la inedit, dar va face şi o afirmaţie puternică despre brandul MyWay ca un brand de portabile super-configurabil, relevant şi încrezător în sine şi în originea lui”.

 ”Într-o lume aflată sub presiunea mondializării, afirmarea identităţii proprii reprezintă o atitudine firească,” spune Virgil Nițulescu, directorul Muzeului Țăranului Român. ”Sper că parteneriatul demarat astăzi, cu o companie care şi-a creat un renume pe piaţa de IT din România, va dovedi că ştim să fim un muzeu care priveşte spre trecut din perspectiva şi cu uneltele prezentului, în pas cu publicul nostru. Firescul şi spectacularul sunt la ele acasă în Muzeul Ţăranului, instituţie care, pentru mulţi dintre obişnuiţii săi vizitatori, reprezintă o marcă aparte în peisajul cultural românesc, tot aşa cum Maguay reprezintă o garanţie a calităţii, în domeniul său de activitate. Şi mai sper că MyWay va deveni un brand apropiat multora dintre cei care ne calcă pragul, şi care ne apreciază, tocmai pentru că, în ceea ce facem în muzeu, am ştiut să ne păstrăm, mereu, drumul nostru”.

 Prin seriile limitate, MyWay înţelege configurabilitatea nu doar ca pe un atribut funcţional, ci şi ca pe unul estetic. ”În mod istoric, multe produse româneşti au plasat aspectul estetic pe un loc secundar, însă brandul nostru se rupe de această ”tradiţie”, racordându-se la bunele practici observabile astăzi în întreaga lume”, spune Eduard Pughin. ”MyWay doreşte să ofere utilizatorilor români de portabile produse potrivite cu stilul lor de viaţă şi capabile să le exprime personalitatea”.

 

maguay n10

Pentru început, gama MyWay va fi compusă din 5 modele revoluţionare, care se adresează deopotrivă companiilor şi utilizatorilor individuali.

• MyWay X17.01, Seria Xtreme - Demonstrează că jocurile nu mai sunt un “fief” al desktop-urilor. MyWay X17.01, prevăzut cu un display de 17.3 inch, este un fel de “3 în 1”: maşina multimedia perfectă, care are ecran mare şi nu se “va speria” de niciun film FullHD de pe BluRay, un serios sistem portabil pentru jocuri şi un workstation performant şi foarte productiv. Rămâne doar să-l configuraţi după necesități.

 

maguay x17

 • MyWay H15.01, Seria Standard Home - Notebook cu versatilitate uimitoare. Cu acesta puteți fi în două lumi în acelaşi timp: durata de viaţă a bateriei poate fi crescută prin folosirea acceleratorului grafic integrat de la Intel, dar este posibilă şi accelerarea grafică de mare performanţă prin GeForce GT 540M de la nVIDIA. Tehnologia se numeşte nVIDIA Optimus şi este atât de uşor de utilizat încât nici măcar nu trebuie să interveniți. Totul se petrece automat!

 • MyWay H15x.01, Seria Standard Home – Foarte potrivit pentru utilizare generală, MyWay H15x.01 poate fi configurat cu ușurință pentru experiențe multimedia complete. Cu ajutorul unei unități optice BluRay, ecranul FullHD (iluminat cu LED-uri) poate fi pus foarte bine în valoare de acceleratorul grafic de la ATI.

Specificaţii tehnice:

• Procesor: Intel Core i5 430M Dual Core (2.26 GHz, L2 Cache 3 MB)

• Chipset: Intel HM55

• Ecran: LED Backlit Full HD 15.6 inch (format 16:9, rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli)

• Memorie: 4 GB SO-DIMM DDR3 (1333 MHz)

• Video: ATI Mobility Radeon HD 5470 (1 GB GDDR3)

• Unitate de stocare: HDD 320 GB, interfaţă SATA (5400 rpm)

• Unitate optică: DVD-Writer Super Multi (Double Layer)

• Multimedia: touchpad cu funcţie multigesture şi scroll,3 butoane lansare rapidă, HD Audio, cameră web 2 MP, cititor carduri 7-în-1

• Comunicaţii: WiFi 802.11 b/g/n, Gigabit Ethernet, Bluetooth 2.1+EDR, suport 3G HSUPA (antena şi cititor cartela SIM preinstalate)

• Porturi: 3 x USB 2.0, VGA, HDMI, 1 x eSATA/USB, 1 x ExpressCard 34/54

• Baterie: Li-Ion 9 celule, autonomie 4.5 ore (7200 mAh)

• Dimensiuni: 374 x 256 x 37.9 mm

• Greutate: 2.8 kg.

• Preţ: 932$ (preţul nu conţine TVA şi taxa de timbru verde)

 

 

maguay h15

 • MyWay V15.01, Seria Value - Îmbină spectaculos preţul moderat cu performanţa adusă de ultima tehnologie. Dotările sunt peste medie, este perfect pentru activităţi productive. Deşi preţul mic ar putea să pună performanţele la îndoială, MyWay V15.01 nu vă va dezamăgi. Durata minimă de viaţă a bateriei este de peste 3 ore.

 

maguay v15

 • MyWay N10.01, Seria Navigator – Netbook ultraportabil: tehnologie nouă, procesor Intel Atom Dual Core N550; foarte subţire, uşor (greutate sub 1kg) şi elegant; conectare facilă la internet.

Specificaţii tehnice:

• Procesor: Intel Atom Dual Core N550 (1.5 GHz, L2 Cache 1 MB)

• Chipset: Intel NM10

• Ecran: LCD 10.1 inch (format 16:9, rezoluţie de 1024 x 600 pixeli)

• Memorie: 1 GB SO-DIMM DDR3 (1333 MHz)

• Video: Intel GMA 3150

• Unitate de stocare: HDD 250 GB, interfaţă SATA (5400 rpm)

• Multimedia: touchpad cu funcţie multigesture şi scroll, HD Audio, cameră web 1.3 MP, cititor carduri 8-în-1

• Comunicaţii: WiFi 802.11 b/g/n, Gigabit Ethernet, Bluetooth 2.1+EDR

• Porturi: 3 x USB 2.0, VGA, 1 x RJ45

• Baterie: Li-Ion 3 celule, autonomie 4 ore (2200 mAh)

• Dimensiuni: 266 x 188 x 29.5 mm

• Greutate: 0.97 kg.

• Preţ: 345$ (preţul nu conţine TVA şi taxa de timbru verde)

maguay n10maguay n10


 

 

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Maguay MyWay X1701x, unul din cele mai puternice portabile
    Maguay MyWay X1701x, unul din cele mai puternice portabile

    Maguay MyWay X1701x, uriaș ca dimensiuni dar și ca performanțe, puterea fiind oferită de un procesor Intel Core i7-2630QM Quad Core ce rulează la 2.0 GHz și 2.9 GHz în modul Turbo…

    Maguay MyWay H1502 a obținut distincția CHIP TIP
    Maguay MyWay H1502 a obținut distincția CHIP TIP

    In numarul din iunie al revistei CHIP, in cadrul testului comparativ de notebook-uri, Maguay MyWay H1502 s-a clasat pe locul I cu nota 10 si a obtinut distinctia CHIP TIP.

    Samsung QX410: subtil de performant…
    Samsung QX410: subtil de performant…

    Samsung QX410 începe să-şi facă încet-încet simţită prezenţa pe piaţa internaţională. Avem de-a face cu 14.1 inch de performanţă Intel Core i5, combinată cu WiMAX 4G, la…