Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Maguay MyWay H1502 a obținut distincția CHIP TIP

30.06.2011

In numarul din iunie al revistei CHIP, in cadrul testului comparativ de notebook-uri, Maguay MyWay H1502 s-a clasat pe locul I cu nota 10 si a obtinut distinctia CHIP TIP.
Maguay MyWay H1502 a obținut distincția CHIP TIP

CHIP TIP pentru un produs romanesc motorizat de singurul procesor cu patru nuclee primit la test. Felicitări celor de la Maguay pentru un produs performant, bine dotat cu documentație în limba română, cu un serviciu profesional. Mai rămâne ca produsul să fie și disponibil pe piață la nivelul de preț care l-au promis. Marca românească MyWay identifică un „barebone” de la Clevo în care s-a montat un procesor puternic: Intel Core i7-2630QM. Nu s-a întâmpinat nici un fel de problemă de ambalare termică, ceea ce înseamnă că structura originală provenită de la Clevo, este proiectată să facă față evacuării căldurii generate de configurația foarte puternică. Partea de sunet are certificare THX pentru reproducerea cât mai corectă a sunetului pseudo-spațial. Sub display sunt amplasate patru butoane cu funcții dedicate utile oricui: oprire/pornire, activarea/dezactivarea plăcii wireless, sunet, webcam precum și un comutator pentru a trece de la folosirea plăcii video integrate la cea dedicată. Tastatura este silențioasă, cu un răspuns foarte plăcut, iar forma tastelor este cea cunoscută, tastatura tip „island”. În teste, notebookul s-a comportat foarte bine, obținând cele mai multe valori maxime. Cu o autonomie de peste 3 ore, se dovedește un companion fidel în deplasări destul de lungi.

Acestea ar fi motivele pentru care Maguay MyWay H1502 a primit titlul de CHIP TIP la testul comparativ de notebookuri. 

Maguay MyWay H1502Maguay MyWay H1502

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Maguay lansează noul brand de portabile MyWay
    Maguay lansează noul brand de portabile MyWay

    Maguay, companie românească ce activează ca furnizor de soluţii complete în segmentul IT, a lansat astăzi noul brand de portabile MyWay.

    Apple MacBook Air echipat cu procesor Intel Sandy Bridge
    Apple MacBook Air echipat cu procesor Intel Sandy…

    Apple upgradează notebookul MacBook Air pentru a suporta noile procesoare Intel Sandy Bridge, informează Cnet.com.

    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

    HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.