Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Toshiba prezintă două tablete concept cu ecrane de 7.7 inch și 13.3 inch

07.03.2012

Toshiba a prezentat în cadrul evenimentului propriu Product Preview 2012 două noi tablete concept, una cu ecran de 7.7 inch și una cu un ecran “monstru” de 13.3 inch.
Toshiba prezintă două tablete concept cu ecrane de 7.7 inch și 13.3 inch

În acest moment specificațiile tehnice ale celor două tablete sunt bine ascunse. Ceea ce se știe sigur este că tableta mai mică cu ecran de 7.7 inch poată numele de AT470, rulează un sistem de operare Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich și dispune de un ecran AMOLED similar celui de pe Samsung Galaxy Tab 7.7.

Ambele dispozitive sunt prevăzute cu conectivitate WiFi, un slot pentru carduri microSD, un port HDMI și camere frontale cât și amplasate pe partea din spate.

Tableta mai mare, cu ecran de 13.3 inch, este destinată segmentului multimedia dar Toshiba afirmă că această poate fi utilă și mediului business. Momentan tableta nu este funcțională dar dispune de aceeași tehnologie ca și tableta mai mică.

Nu se știe sigur dacă Toshiba va pune în producție aceste două tablete, dar cea cu ecran de 7.7 inch are cele mai mari șanse.

Toshiba Concept TabletToshiba Concept Tablet

 Sursa: pcadvisor.co.uk

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Toshiba extinde Seria R800 cu noi modele din gamele Protégé, Tecra şi Sattelite Pro
    Toshiba extinde Seria R800 cu noi modele din gamele…

    Toshiba își extinde gama de computere destinate profesioniștilor prin laptopuri subțiri, ușoare și durabile. Noua serie R800 include modele cu trei dimensiuni diferite: modelul R830…

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

    Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB
    Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB

    Doriți o tabletă dar nu sunteți mulțumiți de capacitatea de stocare? De acum încolo nu vă mai faceți griji în această privință deoarece tableta Archos cu sistem de operare Android…