Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriArchos prezintă noile linii de tablete pentru anul 2012

15.03.2012

Producătorul francez de dispozitive, Archos, va introduce o nouă linie de tablete în 2012, incluzând un model ce măsoară doar 7.6 mm grosime dar și un model cu o stație de docking cu tastatură.
Archos prezintă noile linii de tablete pentru anul 2012

Anul trecut Archos și-a împărțit tabletele Android în două familii. Seria Arnova ce cuprinde tablete de buget cu performanțe modeste dar la un prețuri accesibile și modelele de top precum Archos 80 sau Archos 101 G9, ambele cu procesoare dual-core și certificare Google.

Pentru acest an, Archos va distribuii 3 linii de tablete:

Arnova: tablete pentru segmentul buget (cu prețuri între 50 și 150 euro)

Archos Elements: tablete din gama de mijloc (cu prețuri între 100 și 200 euro)

Archos G10 xs: tablete dedicate performanțelor (cu prețuri între 200 și 400 euro)

 Linia Archos G10 xs va include o tabletă cu o grosime de 7.6 mm și un model ce va dispune de o stație de docking cu tastatură. Atât linia Archos Elements cât și Archos G10 xs vor dispune de certificare Google. Momentan nu se știe când vor fi disponible noile tablete.

 

 Sursa: liliputing.com

Comentarii (0)

  sus

  Comentează

  Te-ar putea interesa si:

  Archos lansează în iunie tableta Gen 9
  Archos lansează în iunie tableta Gen 9

  Archos se pregătește pentru lansarea tabletei Gen 9, ce va combina prețul competitiv cu puterea de calcul uimitoare a procesorului ARM Dual-Core.

  Archos 101 G9 ICS este disponibilă la pre-comandă
  Archos 101 G9 ICS este disponibilă la pre-comandă

  Dynamism, comerciant de gadget-uri, a făcut disponibilă pre-comanda pentru tableta Archos 101 G9 ICS, una dintre primele tablete cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

  Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB
  Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB

  Doriți o tabletă dar nu sunteți mulțumiți de capacitatea de stocare? De acum încolo nu vă mai faceți griji în această privință deoarece tableta Archos cu sistem de operare Android…

  Archos lansează o nouă tabletă
  Archos lansează o nouă tabletă

  Archos a adăugat o nouă tabletă liniei sale de dispozitive portabile de buget. Arnova 8b G2 este modelul revizuit al tabletei Arnova 8 G2, disponibilă de ceva timp.