Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Toshiba Qosmio X500: Putere avansată în jocuri pe 18.4 inch

20 august 2010
Căutaţi o intensitate sporită în jocuri? Qosmio X500 este conceput pentru performanţe şi viteză maxime, cu un design al carcasei şi un impact vizual pe măsură.
Toshiba Qosmio X500: Putere avansată în jocuri pe 18.4 inch

Acesta vă oferă mai mult în toate privinţele: Ecranul Full HD  de 18,4" (46,7 cm) masiv are un răspuns fantastic de rapid, care reproduce fără sacadări cele mai rapide scene de acţiune şi mişcări. Şi, pentru a asigura scene ultra-realiste, procesoarele Intel Core i7 şi plăcile grafice NVIDIA de vârf furnizează o putere extremă pentru cei mai pretenţioşi jucători mobili.

Experimentaţi mai mult

Puterea mare este esenţială. Astfel, scoateţi cât mai mult din joc cu cea mai recentă tehnologie Intel Core i7 şi plăcile grafice NVIDIA GeForce GTS 250M cu 1GB VRAM şi efecte PhysX.

Realism Full HD

Pătrundeţi într-o nouă şi fabuloasă arenă a jocurilor. Afişajul Full HD de 18,4'' (46,7 cm) cu tehnologie Toshiba TruBrite şi rezoluţie de 1920 x 1080* prezintă un timp de răspuns ultra-rapid, de 8 ms pentru acţiuni naturale, super-fluide.

Căutare ridicata în jocuri

Qosmio X500 oferă un spaţiu foarte generos de stocare, cu până la 1 TB la 7,200 rpm sau profitaţi de alternativa SSD (Solid State Drive) de mare viteză. Cu suportul de 64 GB SSD, vă veţi bucura de timpi de răspuns şi iniţializare ultra-rapizi, ca şi de timpi reduşi de încărcare a datelor pentru o derulare şi mai rapidă a jocurilor.

Sunet exploziv

Totul la X500 duce jocurile la un nou nivel; în special experienţa auditivă senzaţională produsă de boxele stereo Harman Kardon premium. Aceste boxe stereo sunt ideale pentru jocuri intense, permiţându-i jucătorului să localizeze adversarii şi obstacolele înainte ca acestea să apară pe ecran.

Divertisment total

Qosmio X500 este echipat cu o unitate de rescriere (înregistrare, rescriere, redare) pe disc Blu-ray pentru a vă bucura de filme Full HD oricând doriţi. De asemenea, vă veţi bucura de tehnologia Toshiba inovatoare Resolution+ care converteşte superior definiţia standard la calitate aproape HD. Astfel, vizionarea premium este asigurată de fiecare dată.

Control intuitiv

Bucuraţi-vă de cea mai intuitivă şi prietenoasă experienţă de joc cu suprafaţa tactilă cu sistem multi-atingere, 8 butoane de control sensibile pe bara EasyControl Bar şi tastatura retroiluminată pentru a vă putea juca pe întuneric. Iar cu cititorul de amprentă integrat, beneficiaţi de acces instantaneu la laptop şi la site-urile Web de jocuri preferate.