Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Logitech Illuminated Keyboard K800, tastatura wireless care luminează nopțile albe

Logitech Illuminated Keyboard K800, tastatura wireless care luminează nopțile albe

09 aprilie 2011
Tastatura reîncărcabilă Logitech Wireless Illuminated K800 este disponibilă acum în România. Aceasta este dedicată acelora pentru care orele din zi nu sunt suficiente, noaptea reprezentând acel moment de liniște în care pot scrie, finaliza un proiect.
Logitech Illuminated Keyboard K800, tastatura wireless care luminează nopțile albe

Senzorii de lumină ambientală integrați tastaturii Logitech asigură cantitatea necesară de lumină pentru ca tastarea să fie cât mai lină și acurtă, aceasta având și un efect liniștitor asupra celui care o folosește. În timpul zilei, când nu este nevoie de lumina tastelor, senzorul de mişcare al tastaturii econimiseşte bateria, sporindu-i durata de funcționare.

“Tastatura Logitech Wireless Illuminated K800 va găsi admiratori în rândul trend setterilor, care vor fi fascinați de liniile futuriste ale tastaturii și de ambianța pe care o crează într-o încăpere. Va fi foarte utilă și acelora pentru care ziua de lucru nu se termină la locul de muncă, iar noaptea trebuie să fie la fel de inspirați. Aceștia nu au nevoie doar de o tastatură performantă ci și de una care să le ofere un mediu de lucru confortabil și relaxant.” a precizat Camelia Barbălată, Country Manager Logitech pentru România, Bulgaria și Republica Moldova.Logitech K800

Iluminarea din spate a tastaturii K800 se ajustează în funcţie de cantitatea de lumină prezentă în cameră folosind senzori de lumină ambientală. Senzorii de mişcare detectează mâinile în momentul apropierii lor de tastatură şi activează iluminarea, iar când acestea se îndepărtează, iluminarea scade din intesitate. Astfel, iluminarea va fi puternică și precisă iar bateriile vor funcţiona mai mult: tastatura va putea fi folosită 10 zile până la următoarea încărcare. Tastatura funcţionează chiar și atunci când bateria este descărcată: cablul micro-USB permite reîncărcarea în timpul tastării, așa că pasionații de jocuri nu vor trăi surpiza întreruperii conexiunii în timpul acțiunii. Bateriile nu vor trebui înlocuite niciodată, datorită modului de reîncărcare rapid şi flexibil.

Logitech Wireless Illuminated include sistemul de taste PerfectStroke şi Logitech Incurve keys care fac posibilă o experiență unică a tastării. Sistemul de taste PerfectStroke ajută la o tastare fluidă şi silenţioasă, utilă atât pentru agilitatea gamerilor cât și pentru confortul scrierii unui proiect important. Designul concav şi marginile curbate ale tastelor Incurve poziţionează corect degetele care vor glisa de la tastă la tastă, oră după oră. În plus, literele şi simbolurile inscripţionate pe taste sunt durabile şi nu se vor şterge.

 Tastatura Wireless Illuminated Keyboard K800 este compatibilă cu Logitech Unifying, micul receiver pe care-l poţi lăsa conectat la laptop. Mai mult, conectivitatea wireless Logitech Advanced 2.4 GHz elimină întârzierile şi căderile.

 Preţ şi disponibilitate

Tastatura Logitech Wireless Illuminated K800 este disponibilă în magazinele partenere la un preț recomandat de 439 Lei.

Logitech K800Logitech K800