Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Logitech Mini Boombox oferă sunet de calitate oriunde te duci

02.11.2011

Logitech a lansat Mini Boombox, un sistem audio compact ce întregește vizionarea filmelor, audiția muzicală, experimentarea jocurilor și realizarea de apeluri telefonice. Dispozitivul se conectează ușor cu dispozitive cu Bluetooth încorporat.
Logitech Mini Boombox oferă sunet de calitate oriunde te duci

Logitech Mini Boombox are dimensiuni mici, dar atinge niște note înalte. Dispune de o cameră acustică special concepută care oferă un sunet bass de calitate, iar difuzorul cu microfon încorporat emite un sunet clar, fie că îl folosești la birou, în mașină, fie în spatele casei. Dispozitivul este perfect pentru apeluri telefonice sau video.

“Cu noul Logitech Mini Boombox ai parte de un sunet de calitate oriunde te duci,“ a precizat Azmat Ali, vice președinte al diviziei de tablete și dispozitive mobile în cadrul Logitech. “Acum că dispozitivele mobile se comportă ca săli de cinema, scene de concert, console de jocuri și centre de conferință, utilizatorii doresc un sunet care să se ridice la înălțimea imaginii.”

Logitech Mini Boombox se conectează ușor la smartphone-urile populare, tablete și alte dispozitive ce suportă Bluetooth Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). De asemenea, funcționează cu telefoane ce suportă Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5). Dispune de un acumulator care se încarcă prin USB și funcționează până la zece ore, un timp îndelungat în care poți asculta toate playlist-urile favorite sau în care poți vorbi toată noaptea la telefon. Poți controla cu ușurință dispozitivul atât ziua cît și noaptea prin ecranul sensibil la atingere.

Preț și disponibilitate

Logitech Mini Boombox va fi disponibil în Europa la sfârșitul lui noiembrie la un preț recomandat de 79,99 Euro.

 Logitech Mini BoomboxLogitech Mini BoomboxLogitech Mini BoomboxLogitech Mini Boombox

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie
    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

    Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.

    Logitech lansează în România gama de accesorii pentru tablete
    Logitech lansează în România gama de accesorii…

    După cum spune si titlul avem acessorii pe toate gusturile şi pentru toţi utilizatorii. Mai multe detalii în rândurile ce urmează.