Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











ASUS și Google anunță tabletele Nexus 7

29.06.2012

Prezentată la Google I/O 2012, Nexus 7 este prima tabletă din lume cu Android 4.1 Jelly Bean și prima din seria Nexus.
ASUS și Google anunță tabletele Nexus 7

Nexus 7 combină hardware-ul premium, conceput de ASUS, cu cea mai recentă versiune Android și divertismentul din Google Play. Dezvoltată în colaborare de ASUS și Google, Nexus 7 este prima tabletă de 7" din lume cu procesor quad-core. A fost construită să aducă utilizatorilor cea mai bună ofertă de la Google într-un pachet subțire și portabil, ușor de manevrat.

“Suntem foarte încântați de acest parteneriat și de sinergia pe care o aduce utilizatorilor” a declarat Directorul ASUS, Jonney Shih.

“Ne-am dorit să construim o tabletă care să fie suficient de ușoară și de portabilă pentru a avea divertismentul favorit oriunde v-ați deplasa, dar fără să compromitem puterea și performanța” a declarat Andy Rubin, SVP al diviziei Mobile and Digital Content din cadrul Google. “Împreună cu ASUS, am fost capabili să realizăm acest lucru în Nexus 7. Cu un preț de pornire de 199 dolari, va fi un produs de care se va putea bucura fiecare.”

Nexus 7 vine cu un procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core, ceea ce înseamnă că totul va fi mai rapid, paginile se vor încărca repede, jocurile vor avea un răspuns mai bun și claritate, iar rularea aplicațiilor multiple va fi floare la ureche. Procesorul grafic GeForce cu 12 nuclee oferă grafică avansată, în timp ce design-ul patentat 4-PLUS-1 oferă eficiență și performanță maximă atunci când e necesar.

Nexus 7 8GB este disponibil pentru 199 de dolari, în timp versiunea de 16GB costă 249 de dolari, oferind consumatorilor mai mult conținut chiar și atunci când nu sunt online.

ASUS Nexus 7

Super puternică, super portabilă

Cu un ecran de înaltă rezoluție 1280x800, capabil să redea culori vibrante, Nexus 7 aduce la viață aplicațiile, jocurile, cărțile și filmele. Noua tehnologie ASUS TruVivid îmbunătățește calitatea culorilor și luminozitatea, în timp ce panoul IPS oferă grafică detaliată și precisă, cu unghiuri largi de vizualizare de 178 de grade. Sticla rezistentă la zgârieturi Corning FIT și carcasa texturată ce previne alunecarea asigură robustețea incredibilă a tabletei Nexus 7, întrunind cerințele utilizatorilor dinamici. Oferind o autonomie de 9.5 ore, având un profil de numai 10.5mm și cântărind 340 grame, tableta are portabilitatea unei cărți, fiind însă conectată la conținutul digital din întreaga lume. Nexus 7 încorporează puternicul procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core, ce oferă performanță de top și o experiență imersivă în jocuri.

Jocurile sunt îmbunătățite de senzorii lui Nexus 7, care includ giroscop, accelerometru și NFC, precum și un ecran sensibil în 10 puncte. Utilizatorii pot explora peste 600.000 de aplicații și jocuri disponibile în magazinul Google Play.

ASUS Nexus 7

Primul model cu Android 4.1 Jelly Bean

Nexus 7 este echipat cu Android 4.1 Jelly Bean, ultima versiune a celei mai populare platforme din lume. Cu notificările inteligente activate rapid, răspunsul instant, noile widget-urile ce scot informațiile importante în față și personalizarea simplă a ecranului, Android este mai rapid și mai intuitiv ca niciodată. Serviciile Google rulează cel mai bine pe Android, conținutul utilizatorilor fiind disponibil imediat și sincronizat cu informațiile din cloud după conectarea la contul Google. Sincronizarea conținutului se face și între tabletele utilizatorului, telefon și PC-uri pentru o experiență integrată. Nexus 7 are preinstalate toate aplicații importante de la Google precum Gmail, Chrome, Google+ și YouTube, oferind tot ce-i mai bun consumatorului.

Construită pentru Google Play

Nexus 7 este construită pentru Google Play. Alegerea favorită a tuturor în materie de divertisment este la îndemână utilizatorilor: cea mai mare colecție de cărți din lume, milioane de melodii, mii de filme și emisiuni TV, o colecție de reviste plus 600.000 de aplicații și jocuri. Nexus 7 vine preîncărcat cu conținut, deci utilizatorii se pot bucura de experiența Nexus imediat. Pentru un timp limitat, acesta vine preîncărcat cu un credit de 25 dolari în Google Play pentru achiziția de filme, cărți, reviste și multe altele.

Google Play este cea mai ușoară cale pentru utilizatori să se bucure de conținutul favorit, fără fire, fără probleme, doar divertisment pur. Acum conținutul este mai ușor de citit, de ascultat și de vizionat – pe tabletă, telefon sau în orice browser accesând play.google.com. Utilizatorii pot uita de cabluri și de sincronizare; muzica, filmele, cărțile, aplicațiile și jocurile sunt disponibile instant pe toate dispozitivele lor și pe web. Utilizatorii pot cumpăra într-un mod foarte simplu o melodie pe web și să o asculte imediat pe telefon sau pot începe lecturarea unei cărți pe laptop și să continue pe tabletă, atunci când sunt pe drum. Nexus 7 înseamnă furnizarea divertismentului pe care utilizatorii iubesc să-l vizioneze.

ASUS Nexus 7

Protecții ușoare și comode

Pentru utilizatorii care caută o protecție suplimentară, Nexus 7 are o carcasă opțională inteligentă. Protecția inteligentă este o carcasă dură din polimer cu o textură mată aderentă care protejează Nexus 7 de șocuri și zgârieturi, oferind aderență suplimentară. Carcasa vine în șase culori diferite pentru a permite utilizatorilor să o aleagă pe cea care se potrivește stilului lor de viață și permit posesorului de Nexus 7 să călătorească încrezător. Nexus 7 aduce la un loc filosofia ASUS “design thinking” și cea mai recentă versiune a platformei inovative Android pentru a oferi cea mai bună experință de lucru la un preț irezistibil.

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

    HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

    Chrome OS netbook, o alernativă la tabletă
    Chrome OS netbook, o alernativă la tabletă

    Tabletele încep să câștige teren din ce în ce mai mult în fața netbookurilor, dar dacă doriți un sistem portabil ușor tradițional, puteți opta pentru noile netbookuri de la…

    Samsung Galaxy Nexus: detalii tehnice
    Samsung Galaxy Nexus: detalii tehnice

    Samsung Galaxy Nexus urmează să fie lansat pe 11 octombrie, de Google și Samsung în cadrul unui eveniment special.