Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Acer introduce notebookul TravelMate B1

28.06.2012

Acer introduce un notebook cu ecran de 11.6 inch ca făcând parte din linia de laptopuri business TravelMate. TravelMate B1 este disponibil în Europa la un preț de pornire de 500$.
Acer introduce notebookul TravelMate B1
Acer TravelMate B1 este disponibil fie cu un procesor Intel Celeron B877 ce rulează la o frecvență de 1.4 GHz fie cu un procesor Intel Pentium B967 ce rulează la 1.3 GHz fie cu un procesor Intel Core Sandy Bridge i3-2377M ce are o frecvență default de 1.5 GHz. Cele 3 modele dispun de un motor grafic integrat Intel. Display-ul de diagonală 11.6 inch oferă o rezoluție nativă de 1366 x 768 pixeli. TravelMate B1 dispune de 4 GB de memorie RAM, 500 GB capacitate de stocare printr-un HDD, port Ethernet, port USB 3.0, VGA și HDMI. Notebookul cântărește 1.85 kg.

Sursa: notebookitalia.it

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență prin MSI GX660
    Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență…

    MSI GX660 posedă tehnologia TDE și sunet Dynaudio. Suportă, de asemenea, o arhitectură duală a hard disk-ului; capacitate și performanță dublate.

    Intel dezvăluie noul procesor Celeron bazat pe platforma Sandy Bridge
    Intel dezvăluie noul procesor Celeron bazat pe platforma…

    Intel a dezvăluit noile procesoare Celeron bazate pe platforma Sandy Bridge. Intel Celeron este o versiune cu un preț și performanțe reduse ale modelelor Core i3,i5 și i7.

    Intel va lansa în curând procesoare Pentium Sandy Bridge
    Intel va lansa în curând procesoare Pentium Sandy…

    Încă de la introducerea platformei Sandy Bridge pe procesoarele Core i5 și Core i7 în ianuarie 2011, Intel a lansat componente Sandy Bridge pentru toate seriile de procesoare, exceptând…