Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Lenovo introduce primul ultrabook din fibră de carbon, ThinkPad X1 Carbon

15.05.2012

Ultrabookurile sunt diferenţiate de alte laptopuri atât prin performanţele uluitoare cât şi prin carcasele foarte subţiri. Lenovo lansează acum primul ultrabook cu carcasă din fibră de carbon.
Lenovo introduce primul ultrabook din fibră de carbon, ThinkPad X1 Carbon
Lenovo ThinkPad X1 Carbon are la bază laptopul X1 cu ecran de 13.3 inch. Noul model are acum un ecran de 14 inch ce oferă o rezoluţie de 1600 x 900 pixeli, şi deşi dimensiunea ecranului a crescut, greutatea sistemului a scăzut cu 360 de grame, având acum 1.36 kg. Acest lucru a fost posibil datorită şasiului din fibră de carbon. ThinkPad X1 Carbon este disponibil cu un modul 3G integrat, Dolby Home Theatre v4, o cameră web de 720p cu capabilităţi de urmărire a feţei şi o tastatură iluminată. Ultrabookul va fi echipat cu un procesor de ultimă generaţie Intel Ivy Bridge. Momentan nu există detalii legate de preţuri şi disponibilitate dar cu siguranţă acest ultraportabil va fi lansat în această vară.
Sursa: netbooknews.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

    Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.

    Tableta Lenovo ThinkPad este disponibilă la 499$
    Tableta Lenovo ThinkPad este disponibilă la 499$

    Lenovo a anunțat că prima sa tableta business bazată pe sistemul de operare Android este disponibilă pe site-ul său oficial la un preț pornind de la 499$.

    Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s
    Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s

    Intel face tot posibilul să promoveze cât mai bine platforma UltraBook, și se pare că celor de la Lenovo le-a plăcut ideea. La Computex 2011, Lenovo a prezentat noul lor UltraBook,…