Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Lenovo introduce două noi ultrabookuri, U310 şi U410

08.06.2012

Lenovo a introdus două noi ultrabookuri ce vor fi prezente pe rafturile magazinelor de specialiate din Statetele Unite ale Americii începând cu această lună.
Lenovo introduce două noi ultrabookuri, U310 şi U410
Cele două dispozitive portabile despre care este vorba sunt, U310, ce dispune de un ecran cu o diagonală de 13 inch şi U410, care are un ecran cu o diagonală de 14 inch. Cele două au o grosime de 18 mm, respectiv 21 mm şi o greutate de 1.67 kg, respectiv 1.9 kg. Cele două ultrabookuri sunt orientate către piaţa mainstream de aceea acestea au la dispoziţie unităţi de stocare hibride HDD-SSD. Lenovo a decis să folosească un HDD de 500 GB şi unul de 1 TB pentru stocarea datelor şi un SSD de 32 GB pentru sistemul de operare şi diverse aplicaţii astfel îmbunătăţind timpul de răspuns al sistemului în acelaşi timp oferind un spaţiu de stocare mai mult decât decent. Ultrabookurile sunt disponibile cu procesoare Intel Ivy Brigde Core i3,i5 şi i7, cu tehnologia Intel WiDi (wireless display), cu tehnologia Dolby Home theatre v4 şi cu plăci video dedicate nVIDIA. Preţurile pornesc de la 750$ pentru modelul U310 şi 800$ pentru modelul U410.
Sursa: tomshardware.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

    Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.

    Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s
    Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s

    Intel face tot posibilul să promoveze cât mai bine platforma UltraBook, și se pare că celor de la Lenovo le-a plăcut ideea. La Computex 2011, Lenovo a prezentat noul lor UltraBook,…