Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Lenovo a anunțat tableta K2110 cu procesor Intel Medfield

17.01.2012

Lenovo a prezentat la CES 2012 tableta K2110 IdeaPad, cu procesor Intel Atom Z2460 „Medfield” și sistem de operare Google Android Ice Cream Sandwich.
Lenovo a anunțat tableta K2110 cu procesor Intel Medfield
Lenovo IdeaTab dispune de un ecran de 10.1 inch cu o rezoluție nativă de 1366 x 768 pixeli și un procesor Intel Atom Z2460 “Medfield” ce rulează la o frecvență de 1.6 GHz. Platforma Intel Medfield a fost concepută special pentru tablete și smartphone-uri. Tableta rulează un sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich și dispune de un port microUSB, un port microHDMI și un slot microSD.



Sursa: laptoping.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

    Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.

    Sony prezintă tableta Freestyle Hybrid PC
    Sony prezintă tableta Freestyle Hybrid PC

    Compania Sony se pregătește să lanseze o nouă tabletă, pe lângă cele două tablete S1 și S2 ce rulează un sistem de operare Android, numită Freestyle Hybrid PC.

    Intel prezintă procesorul viitoarelor tablete, Atom Medfield Z2610
    Intel prezintă procesorul viitoarelor tablete, Atom…

    Primul SoC (System on Chip) Intel Medfield Atom, Z2460, a fost prezentat în octombrie la IDF, dar acest chip fusese conceput special pentru smartphone-uri. Acum, Z2610, cel de-al doile…