Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Lenovo IdeaTab S2109 este disponibil la comandă online

26.06.2012

Lenovo IdeaTab S2109 este o tabletă cu ecran de 9.7 inch și rezoluție 1024 x 768 pixeli, sistem de operare Android 4.0 și procesor dual-core TI OMAP 4. Aceasta este acum disponibilă la comandă online pe site-ul Lenovo.
Lenovo IdeaTab S2109 este disponibil la comandă online

Ca orice alt dispozitiv cu capabilități wireless, S2109 a trebuit să treacă mai întâi prin testele de la FCC pentru ca apoi să poată fi vândut în Statele Unite ale Americii.

S2109 este un dispozitiv interesant, fiind singura tabletă Android de la o companie cu renume ce are un format al ecranului de 4:3. Procesorul Texas Instruments OMAP se regăsește și în tabletele Amazon Kindle și Barnes & Noble NOOK, în cadrul tabletei de la Lenovo se observă o ușoară îmbunătățire a performanțelor sale.

Lenovo S2109 este disponibil la comandă online la un preț recomandat de 389$.

Lenovo IdeaTab S2109

Sursa: liliputing.com

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

    Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…