Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Intel va echipa Ultrabook-urile cu display-uri touchscreen

18.11.2011

La summit-ul international Intel Capital, Paul Otellini a afirmat că începând cu anul următor laptopurile ultrasubțiri, denumite de Intel, Ultrabooks, vor fi prevăzute cu ecrane touchscreen.
Intel va echipa Ultrabook-urile cu display-uri touchscreen

“Începând cu Windows 8, vom avea un sistem de operare ce va integra tehnologii touchscreen. Viziunea noastră este că linia de Ultrabook-uri touchscreen-ul este un factor critic. Atunci când utilizatorii vor vedea noua interfață Windows vor dori să o atingă. Dacă ecranul nu răspunde atunci vom avea un client dezamăgit.”, a spus Paul Otellini, Intel Chief Executive Officer.

Touchscreen-urile și tabletele sunt cele mai în vogă subiecte pentru întreaga industrie deoarece ambele au promis multe dar nu au ajuns încă în segmentul mainstream. Există câteva lucruri ce împiedică dispozitivele bazate pe ecran touchscreen să câștige teren, și anume: costul de producție și căldura degajată de componentele interioare.

Intel este recunoscută în general pentru promovarea tehnologiilor și soluțiilor ce la început nu sunt eficiente sau viabile. În cele din urmă, colaborarea companiei Intel cu diverși partenei tehnologici, acele soluții sau tehnologii devin realitate și ajung să fie implementate în produse mainstream.

 Sursa: xbitlabs.com

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Intel și Lenovo lansează notebookul Classmate+ dedicat educației
Intel și Lenovo lansează notebookul Classmate+ dedicat…

Lenovo și Intel au anunțat lansarea unei noi serii de notebookuri, Classmate+, având ca scop îmbunătățirea educației elevilor din școala generală.

citeste articol +
Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s
Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s

Intel face tot posibilul să promoveze cât mai bine platforma UltraBook, și se pare că celor de la Lenovo le-a plăcut ideea. La Computex 2011, Lenovo a prezentat noul lor UltraBook,…

citeste articol +
SimpleTap 2.0 ar putea schimba în mod radical modul în care interacționăm cu laptopul
SimpleTap 2.0 ar putea schimba în mod radical modul…

Cel mai recent proiect al echipei tehnice de la Lenovo reprezintă o nouă versiune a conceptului SimpleTap, o aplicație ce ajută utilizatorul să-și organizeze spațiul de lucru pe…

citeste articol +
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

citeste articol +