Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Acer Aspire S3 primește un Intel Core i7 și un SSD

19.11.2011

Deși a primit nenumărate laude pentru ultrabookul Aspire S3, Acer nu se oprește aici anunțând o nouă configurație a laptopului ce include un procesor Intel Core i7, unitate de stocare SSD și încă o oră adăugată autonomiei.
Acer Aspire S3 primește un Intel Core i7 și un SSD

Acer Aspire S3 (S3-951-6646) a ocupat o poziție fermă în topul celor mai subțiri și celor mai accesibile laptopuri, cu un procesor Intel Core i5 și un HDD de 320 GB la un preț de 899$. Cel mai nou model, Aspire S3-951-6432, dispune de un procesor Intel Core i7-2637M ULV tactat la 1.6 GHz și 2.3 GHz în modul Turbo Boost. Asemenea modelului anterior, noul Aspire S3 beneficiează de 4 GB de memorie RAM.

O altă schimbare importantă se regăsește la capitolul unitate de stocare, trecând de la un HDD de 320 GB @ 5400 rpm la un SSD de 256 GB oferind performanțe mult îmbunătățite. Un alt avantaj al SSD-ului este și creșterea autonomiei.

Excepție făcând aceste componente, Acer Aspire S3 păstrează caracteristicile ce l-au făcut să iasă în evidență precum designul ultrasubțire, cu o grosime de numai 12.9 mm și o greutate de 1.35 kg.

Noul model Acer Aspire S3 este disponibil la comandă online având un preț de pornire de 1299$.

 Sursa: pcmag.com

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență prin MSI GX660
Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență…

MSI GX660 posedă tehnologia TDE și sunet Dynaudio. Suportă, de asemenea, o arhitectură duală a hard disk-ului; capacitate și performanță dublate.

citeste articol +
Acer prezintă un nou ultrabook, Aspire S3
Acer prezintă un nou ultrabook, Aspire S3

Acer a introdus, în cadrul evenimetului IFA 2011 în Berlin, Aspire S3, un ultrabook ce va fi disponibil în această lună având un preț de pornire de 1134$.

citeste articol +
Intel introduce 3 noi procesoare cu un consum de putere scăzut
Intel introduce 3 noi procesoare cu un consum de putere…

Ultrabook-urlie companiei Intel par să se afle la ceva distanță în acest moment, dar echipa de la Intel nu o să va facă să așteptați lansarea platformei Ivy Bridge pentru a vă…

citeste articol +
Samsung scade din prețuri pentru noile notebookuri din seria 9
Samsung scade din prețuri pentru noile notebookuri…

Samsung introduce cinci noi modele distinctede notebookuri în seria 9. Noile laptopuri din seria 9 sunt disponibile cu ecrane de 11.6 inch și 13.3 inch.

citeste articol +