Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » SimpleTap 2.0 ar putea schimba în mod radical modul în care interacționăm cu laptopul

SimpleTap 2.0 ar putea schimba în mod radical modul în care interacționăm cu laptopul

16 martie 2011
Cel mai recent proiect al echipei tehnice de la Lenovo reprezintă o nouă versiune a conceptului SimpleTap, o aplicație ce ajută utilizatorul să-și organizeze spațiul de lucru pe un sistem de calcul.
SimpleTap 2.0 ar putea schimba în mod radical modul în care interacționăm cu laptopul

Când SimpleTap a fost lansat, a fost prezentat ca o interfață „prietenoasă” ce ajută utilizatorul prin intermediul ecranului touchscreen și a conceptului de „taburi”. Taburile oferă o metodă vizuală simplă și intuitivă de a schimba setările sistemului de calcul. De exemplu, puteți schimba cu ușurință volumul boxelor sau al microfonului, modifica setările camerei web, ale conexiunii wireless şi aşa mai departe.

Desigur, SimpleTap 2.0 încă reușește să facă aceste lucruri, dar în curând va putea realiza mult mai multe. SimpleTap 2.0 va oferi o metodă ușoară pentru a vă seta notebookul în funcție de necesitățile voastre. Acesta nu va fi implementat doar pe laptopurile ThinkPad cu display-uri touchscreen, modele din seria Think vor include versiunea SimpleTap 1.3 urmând să primească un update în decursul verii. De asemenea, se va lansa și o versiune pentru utilizatorii actuali care îl pot descărca și instala pe orice sistem Lenovo ce rulează sistemul de operare Windows 7.

SimpleTap 2.0 va extinde interfața simplă și intuitivă bazată pe conceptul de „taburi” dincolo de controlul setărilor componentelor hardware. Versiunea 2.0 va permite utilizatorului să-și organizeze spațiul de lucru și va facilita navigarea pe aceste spații.

Scopul conceptului este de a mări productivitatea utilizatorului, permițându-i să acceseze rapid fișierele multimedia și aplicațiile necesare.