Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Intel Celeron B815 a fost

07.11.2011

Luna precedentă au fost prezentate patru noi procesoare din seria Intel Celeron, ce urmează a fi introduce la începutul anului 2012, dar modelul Celeron B815 a fost deja implementat pe Dell Vostro 1550.
Intel Celeron B815 a fost

Intel Celeron B815 este un procesor dual-core ce are performanțe similare cu cele ale modelului B810, dar va dispune de un GPU mai rapid. Ambele modele rulează la 1.6 GHz, au două nuclee CPU și 2 MB L3 Cache. Intel Celeron B815 suportă memoria RAM DDR3-1333 și deține o unitate grafică tactată la 650 MHz sau 1.05 GHz în modul Turbo Boost. Conform cpu-world.com, chipul va costa 86$. Deasemenea, în cadrul configurației laptopului Vostro 1550 regăsim și un procesor Intel Core i5-2450M, ce încă nu a fost lansat. Procesorul dual-core poate procesa până la 4 thread-uri simultan și este acum cu 100 MHz mai rapid comparative cu modelul Core i5-2430M.

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Intel și Lenovo lansează notebookul Classmate+ dedicat educației
    Intel și Lenovo lansează notebookul Classmate+ dedicat…

    Lenovo și Intel au anunțat lansarea unei noi serii de notebookuri, Classmate+, având ca scop îmbunătățirea educației elevilor din școala generală.

    Intel dezvăluie noul procesor Celeron bazat pe platforma Sandy Bridge
    Intel dezvăluie noul procesor Celeron bazat pe platforma…

    Intel a dezvăluit noile procesoare Celeron bazate pe platforma Sandy Bridge. Intel Celeron este o versiune cu un preț și performanțe reduse ale modelelor Core i3,i5 și i7.

    Toshiba lansează în aprilie notebookul Dynabook Satellite T551
    Toshiba lansează în aprilie notebookul Dynabook…

    Toshiba intenționează să lanseze în curând un nou notebook cu ecran de 15.6 inch, Dynabook Satellite T551.

    Un nou procesor Intel Core i5 a apărut în configurația notebookurilor Dell
    Un nou procesor Intel Core i5 a apărut în configurația…

    Cu puțin timp în urmă , Intel a reîmprospătat linia sa de micoprocesoare mobile, iar în luna septembrie a introdus câteva procesoare Core i7 de mare performanță cu 2 și 4 nuclee.…