Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Intel Anti-Theft Technology, o nouă soluție anti-furt destinată laptopurilor

18.10.2011

Infiniti Retail, în colaborare cu Intel, a anunțat introducerea tehnologiei Intel Anti-Theft Service. Aceasta va permite utilizatorilor să-și protejeze laptopurile și informațiile stocate pe acesta.
Intel Anti-Theft Technology, o nouă soluție anti-furt destinată laptopurilor

Tehnologia Intel Anti-Theft este integrată în componentele hardware ale unui laptop pentru a bloca accesul, în cazul unui furt al sistemului sau al pierderii lui. Acestă tehnologie ajută la crearea unui “seif” pentru datele aflate în memoria sistemului unde pot fi stocate și criptate. Pentru clienții ce achiziționează un laptop echipat cu procesoare Intel Core de ultimă generație această tehnologie este o opțiune contra-cost.

Intel Anti-Theft profită de tehnologiile avansate utilizate în acest moment la fabricarea componentelor hardware destinate laptopurilor pentru a bloca accesul nedorit. Această tehnologie asigură securitatea datelor chiar și dacă se încearcă ștergerea unității de stocare, schimbarea acesteia sau evitarea accesului la internet.

Laptopul pierdut sau furat poate fi blocat în așa fel încât încărcarea sistemului de operare să nu mai aibe loc, iar această funcție de blocare poate fi activată fie printr-o notificare trimisă pe internet fie la un anumit interval prestabilit de utilizatorul de drept.

sursa: indiainfoline.com

 

Comenteaza




Te-ar putea interesa si:

Intel și Lenovo lansează notebookul Classmate+ dedicat educației
Intel și Lenovo lansează notebookul Classmate+ dedicat…

Lenovo și Intel au anunțat lansarea unei noi serii de notebookuri, Classmate+, având ca scop îmbunătățirea educației elevilor din școala generală.

ASUS prezintă inovațiile la CeBIT 2011
ASUS prezintă inovațiile la CeBIT 2011

ASUS a deschis standul expozițional din cadrul CeBIT 2011 printr-un tur oferit jurnaliștilor. Aceștia au putut descoperi și experimenta inovațiile ASUS, cu puțin timp înaintea startului…

Apple MacBook Air echipat cu procesor Intel Sandy Bridge
Apple MacBook Air echipat cu procesor Intel Sandy…

Apple upgradează notebookul MacBook Air pentru a suporta noile procesoare Intel Sandy Bridge, informează Cnet.com.