Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











ASUS prezintă inovațiile la CeBIT 2011

01.03.2011

ASUS a deschis standul expozițional din cadrul CeBIT 2011 printr-un tur oferit jurnaliștilor. Aceștia au putut descoperi și experimenta inovațiile ASUS, cu puțin timp înaintea startului oficial al evenimentului.
ASUS prezintă inovațiile la CeBIT 2011

Produsele expuse se înscriu în tema participării ASUS la Cebit - “Live and Work in the Cloud”. Printre acestea se evidențiază patru tablete diferite alături de cea mai nouă tehnologie cu senzori de mișcare denumită WAVI Xtion (pronunțată “way-vee action”), noile notebook-uri din seria K și o gamă largă de echipamente pentru jocuri video, concepute pentru a oferi o experiență superioară.

ASUS răspunde cerințelor variate ale consumatorilor prin seria sa de tablete PC. Aceasta include: Eee Slate EP121 cu ecran de 12 inci, Eee Pad MeMO, Eee Pad Slider cu tastatură glisantă și Eee Pad Transformer care vine cu opțiunea unei tastaturi normale ce servește și drept baterie suplimetară.

Ca lider al inovațiilor din industria IT, ASUS va prezenta prima tehnologie cu senzori de mișcare pentru PC-uri - WAVI Xtion. Acest echipament periferic va permite utilizatorilor să acceseze de la distanță conținutul aflat pe calculatoarele proprii prin gesturi simple, din fața televizoarelor lor. Interfața grafică preîncărcată a portalului Xtion oferă acces intuitiv la conținutul PC-ului și permite utilizatorilor să acceseze ASUS @vibe pentru cel mai recent conținut multimedia.

ASUS continuă tradiția îmbinării aspectului estetic cu funcționalitatea pentru întreaga linie de notebook-uri. Noua serie ASUS K combină puterea pentru multitasking a celei de-a doua generații de procesoare Intel Core și grafica NVIDIA GeForce pentru a oferi un divertisment spectaculos pe ecrane cu diagonale de 14”, 15.6”, 17.3” și 18.4”. Modelele sunt disponibile într-o varietate de culori - maro, argintiu, roșu, auriu, verde, albastru, roz și alb. Laptopurile utilizează panouri din aluminiu texturat în mod unic, durabil și stilat în același timp.

Seria de portabile ASUS K include și noile procesoare AMD Brazos cu grafică avansată pentru multimedia și jocuri rulate mai fluent. Toate notebook-urile din serie folosesc tehnologia exclusivă ASUS IceCool care menține palm rest-ul rece, crescând confortul în timpul utilizării prelungite.

Fiind un sprijin temeinic pentru comunitatea jucătorilor, ASUS continuă să dezvolte și să-și lărgească portofoliul de produse pentru a satisface jucătorii pasionați. O gamă întreagă de produse pentru jocuri incluzând notebook-uri, plăci de bază, plăci grafice, monitoare 3D și căști cu sistem de atenuare a zgomotului va fi disponibilă gamerilor vizitatori.

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

    Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.

    Apple MacBook Air echipat cu procesor Intel Sandy Bridge
    Apple MacBook Air echipat cu procesor Intel Sandy…

    Apple upgradează notebookul MacBook Air pentru a suporta noile procesoare Intel Sandy Bridge, informează Cnet.com.

    Maguay lansează noul brand de portabile MyWay
    Maguay lansează noul brand de portabile MyWay

    Maguay, companie românească ce activează ca furnizor de soluţii complete în segmentul IT, a lansat astăzi noul brand de portabile MyWay.

    ASUS prezintă conceptul Seamless Mobility la Mobile World Congress 2011
    ASUS prezintă conceptul Seamless Mobility la Mobile…

    Tabletele, telefoanele inteligente și serviciile cloud oferă utilizatorilor noi posibilități de a accesa datele pe parcursul deplasărilor.