Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Sony reîmprospătează liniile de notebookuri VAIO C, E, S și Z

24.01.2012

Sony reîmprospătează linia sa de notebookuri, incluzând noi configurații și noi opțiuni de culori pentru VAIO Z, noi componente hardware petru seriile E și S și noi finisaje pentru VAIO C.
Sony reîmprospătează liniile de notebookuri VAIO C, E, S și Z

Notebookul Sony VAIO Z va primi pe lângă modulul 3G și posibilitatea de a opta pentru unul 4G LTE. Deasemenea, notebookul poate fi configurat cu noi procesoare Intel Sandy Bridge Core i5 și i7 (cel mai puternic fiind i7-2640M) și se poate opta un șasiu din fibră de carbon de culoare argintie. Noile opțiuni sunt disponibile în acest moment, iar prețul notebookului pornește de la 1949$.

Modele Sony VAIO S cu ecrane de 13 inch și 15 inch au primit noi opțiuni de procesoare, asemenea notebookului mai sus menționat. Pentru modelul cu ecran de 15 inch, tehnologia de afișaj IPS și rezoluția Full HD 1920 x 1080 pixeli au devenit standard. Ambele versiuni, atât cea cu ecran de 13 inch cât și cea cu ecran de 15 inch, cu noile componente vor fi disponibile la începutul lunii februarie cu prețuri începând de la 799$ respective 979$.

Seria VAIO E a primit o nouă listă de procesoare Intel Sandy Bridge din care se poate allege, în timp ce seria VAIO C dispune acum de noi modele de design printre care Kaleidoscope Pink și Geometric Black.

Sony VAIO C Geometric BlackSony VAIO C Kaleidoscope Pink

 Sursa: laptoping.com

Comenteaza




Te-ar putea interesa si:

Lenovo ThinkPad X201: productivitate oriunde v-ați afla
Lenovo ThinkPad X201: productivitate oriunde v-ați…

Noile notebook-uri ThinkPad X201/X201s de la Lenovo au special concepute pentru profesioniștii din ziua de azi aflați tot timpul în mișcare, oferind eficiență maximă oricând, oriunde…

Noua serie Sony VAIO C: performanţă şi culori îndrăzneţe
Noua serie Sony VAIO C: performanţă şi culori îndrăzneţe

Sony a anunţat noua serie de laptopuri VAIO C propulsate de a doua generaţie de procesoare Intel Core i5, unităţi optice Blu-ray şi plăci grafice AMD Radeon Hybrid Graphics 1 GB.

Laptopurile ASUS U35 şi U45 aduc echilibrul între portabilitate şi performanţă
Laptopurile ASUS U35 şi U45 aduc echilibrul între…

ASUS a lansat portabilele U35 și U45 - două modele subțiri și ușoare din cadrul seriei U. Acestea se evidențiază deopotrivă prin performanțele de vârf și design-ul deosebit,…

Sony introduce noua seria de notebookuri business, VAIO Z
Sony introduce noua seria de notebookuri business,…

Cântărind puţin peste 1 kilogram, noile notebookuri Sony VAIO Z au fost create pentru a deserve nevoilor celor mai exigenţi utilizatori, ce necesită performanţe şi portabilitate…