Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » HTC Flyer, prima tabletă cu HTC Sense, disponibilă în magazine

HTC Flyer, prima tabletă cu HTC Sense, disponibilă în magazine

16 mai 2011
HTC anunță primul său tablet PC, HTC Flyer, conceput prin îmbinarea tradiției în design premium specific HTC cu cea mai recentă versiune a experienței de utilizator HTC Sense acum regândită pentru tablete.
HTC Flyer, prima tabletă cu HTC Sense, disponibilă în magazine

Florian Seiche, Președinte HTC EMEA: “Suntem încântați de reacțiile pozitive primite pentru HTC Flyer încă de la prezentarea acestuia în luna februarie și suntem încântați să îl facem disponibil pe toate piețele importante din zona EMEA. HTC Flyer este cu totul diferit de oricare alt tablet PC de pe piață și suntem nerăbdători să aflam despre interacțiunea dintre utilizatori și HTC Flyer în viața de zi cu zi, pentru rezolvarea sarcinilor de lucru, cat si pentru divertisment.’’

Varianta de HTC Flyer cu suport pentru 3G și WiFi oferă o memorie de 32 GB pentru stocare, memorie care poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 32 GB, și va avea un preț de vânzare de 649 €. O a doua variantă va fi disponibilă pentru 499 € și oferă conectivitate WiFi și memorie de 16 GB cu posibilitate de extindere. Ambele versiuni vor include HTC Flyer Magic Pen, compatibil cu tehnologia HTC Scribe, o alternativă la interacțiunea tactilă.

Începând cu data de 16 mai, HTC Flyer va fi disponibil în următoarele zone, atât direct în magazine cât și prin HTC.com: România, Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Spania, Grecia, Portugalia, Danemarca, Norvegia, Suedia, Republica Cehă, Ungaria și Polonia.

 Design și performanță premiumHTC Flyer

Deși cântărește mai puțin decât o carte, datorită carcasei din aluminiu, HTC Flyer reflectă eleganța și calitatea construcției pentru care HTC este recunoscut în industria smartphone-urilor. Cu un ecran tactil de 7 inch, procesor foarte rapid de 1,5 Ghz și capacități de transfer de date la viteze mari, HTC Flyer este ideal pentru cei care își doresc un tablet compact, dar extrem de puternic.

 HTC Sense pentru Tablet

Experiența HTC Sense regândită pentru HTC Flyer surprinde și încânta utilizatorul prin ecranul de start 3D. Asemănător experienței demonstrate prin modelul HTC Sensation, un carusel unic de widget-uri plasează conținutul și informațiile esențiale în centrul vizual al utilizatorului și oferă navigare online fără compromisuri datorită suportului Flash 10 și HTML 5.

 Tehnologia HTC Scribe

HTC Scribe inaugurează o serie de inovații integrate care simplifică modul de preluare a notițelor, de semnare a contractelor, desenarea sau chiar scrierea pe o fotografie sau pe o pagină web. Preluarea notițelor a intrat pentru prima dată în era smart odată cu sincronizarea scrisului de mână direct pe ecran cu înregistrarea audio Timemark. Prin atingerea unui cuvânt din notițe, utilizatorul poate consulta înregistrarea audio corespondentă, exact de la momentul scrierii respectivului cuvânt, simplificând descifrarea unor adnotări mai puțin lizibile. Notițele sunt integrate și cu calendarul, astfel încât atunci când se declanșează un reminder pentru o nouă întâlnire, utilizatorului i se oferă opțiunea începerii unei notițe noi, iar în cazul întâlnirilor recurente, se poate continua sesiunea de adnotare din punctul final al întâlnirii precedente. O nouă premieră în industrie, disponibilă prin HTC Flyer, o reprezintă sincronizarea integrată cu Evernote, aplicația și serviciul cel mai popular pentru preluarea de notițe.

Specificații tehnice HTC Flyer:

HTC Flyer

Procesor: 1,5GHz

Platformă: Android with HTC Sense

Memorie: Stocare internă: 32 GB, RAM: 1 GB, Extensie prin Micro SD (compatibil SD 2.0)

Dimensiuni: 195,4 x 122 x 13,2 mm

Greutate: Aproximativ 415 grame cu baterie

Ecran: 7 inch touch-sensitive TFT - rezolutie 1024 X 600

Rețea: HSPA/WCDMA: 900/AWS/2100 MHz, Viteză upload de până la 5,76 Mbps și viteză de download de până la 14,4 Mbps, Quad-band GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz, antena internă GPS

Senzori: Lumină ambientală, G-Sensor, Busolă digitală

Conectivitate: Bluetooth 3.0 cu A2DP pentru căștile audio stereo wireless, Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n, Mufă audio 3,5 mm stereo, Micro-USB (12-pin micro-USB 2.0)

Cameră foto: 5 megapixeli cu auto focus, Cameră frontală de 1,3 megapixeli

Formate audio compatibile: Redare: .aac, .amr, .ogg, .m4a, .mid, .mp3, .wav, .wma (Windows Media Audio 9), Înregistrare: .amr, .aac

Formate video compatibile: Redare: .3gp, .3g2, .mp4, .wmv (Windows Media Video 9), .avi (MP4 ASP and MP3), .xvid (MP4 ASP and MP3), Înregistrare: .3gp

Baterie: Reîncărcabilă, Capacitate: 4000 mAh

Timp de așteptare: Până la 820 ~1470 ore

Redare video: Până la 4 ore

HTC Flyer

 

HTC Flyer Specifications

 

Procesor

1,5GHz

 

Platformă

Android™ with HTC Sense™

 

Memorie

Stocare internă: 32 GB

RAM: 1 GB

Extensie prin Micro SD (compatibil SD 2.0)

 

Dimensiuni 

195,4 x 122 x 13,2 mm

 

Greutate

Aproximativ 415 grame cu baterie

 

Ecran

7 inch touch-sensitive TFT - rezolutie 1024 X 600

 

Rețea

HSPA/WCDMA: 900/AWS/2100 MHz

Viteză upload de până la 5,76 Mbps și viteză de download de până la 14,4 Mbps

Quad-band GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz

 

GPS

Anteă internă GPS

 

Senzori

Lumină ambientală

G-Sensor

Busolă digitală

 

Conectivitate

Bluetooth® 3.0 cu A2DP pentru căștile audio stereo wireless

Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g/n

Mufă audio 3,5 mm stereo

Micro-USB (12-pin micro-USB 2.0) 

 

Cameră foto

5 megapixeli cu auto focus

Cameră frontală de 1,3 megapixeli

 

Formate audio compatibile

Redare: .aac, .amr, .ogg, .m4a, .mid, .mp3, .wav, .wma (Windows Media Audio 9)

Înregistrare: .amr, .aac

 

Formate video compatibile

Redare: .3gp, .3g2, .mp4, .wmv (Windows Media Video 9), .avi (MP4 ASP and MP3), .xvid (MP4 ASP and MP3)

Înregistrare: .3gp

 

Baterie

Reîncărcabilă

Capacitate: 4000 mAh

Timp de așteptare: Până ka 820 ~1470 ore

Redare video: Oână la 4 ore