Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











HP lansează în România primul magazin Brand Store din Europa

09.11.2010

Compania HP a anunţat lansarea primului magazin propriu din Europa. Acest magazin va aduce în România cele mai noi produse dedicate consumatorilor high-end.
HP lansează în România primul magazin Brand Store din Europa

HP se pregăteşte să cucerească noi frontiere din dorinţa de a fi aproape atât de pasionaţii IT, cât şi de cei care dau tonul în modă. Nou, fresh şi dinamic - acestea sunt doar câteva din atributele magazinului aflat în premieră pe piaţa europeană începând din 5 noiembrie 2010.

HP Brand Store este situat în Plaza România din Bucureşti, la demisol, şi va fi operat de Altex România, partenerul de retail direct al companiei, prezentând publicului toată gama de produse HP. Pe lângă laptopuri special edition, românii vor avea ocazia să se bucure de zeci de noi modele necomercializate până acum în ţară, atât din gama consumer, cât şi din cea dedicată business. Pasionaţii vor găsi aici noile imprimante cu capabilităţi e-PRINT, desktopuri pentru gaming, gama all–in–one TouchSmart cât şi o gamă complexă de monitoare ultra slim şi touch.

"Ca parte a experienţei HP, ne dorim să oferim clienţilor un spaţiu nonconformist, diferit faţă de ceea ce au întâlnit până acum pe piaţa de IT, unde îşi pot da întâlnire cu cele mai noi tehnologii. Magazinul îşi va surprinde clienţii prin transpunerea personalităţii brandului, prin complexitatea portofoliului, design inovator, accesibilitatea produselor şi a tehnologiei”, a declarat Tiberiu Dobre, Country Manager PSG.

Locaţia aleasă împreună cu Altex are o suprafaţă de aproximativ 100 mp şi se constituie în prezent într-un spaţiu unic în comercializarea produselor IT în România. Proiectantul lucrării este compania Briggs Hillier, iar construcţia a fost asigurată de compania HJ Martin – ambele din Marea Britanie, ceea ce a asigurat soluţii de display în linie cu cele mai noi tendinţe în lume, precum şi o calitate ireproşabilă a execuţiei. Expertiza echipei puse la dispoziţie de Altex, formată din asistenţii de vânzare cu cele mai solide cunoştinţe de IT şi de comunicare, vor asigura acestui magazin statutul de destinaţie preferată de cumpărături.

Compania doreşte să ofere consumatorilor posibilitatea de a avea acces la cele mai noi produse de pe piaţa din străinătate, servicii şi experienţe în acelaşi stil cu ritmul de viaţă actual. Moda şi designul sunt argumente cheie pentru consumatorii HP, de aceea cei pasionaţi de tehnologie şi stil vor avea în noua locaţie o reală experienţă de shopping sau de informare – un spaţiu în care se folosesc elemente de branding inovatoare, grafică on-screen, prezentări touch-and-try şi demonstraţii

HP Brand Store va întâmpina pasionaţii de IT şi pe www.hpbrandstore.ro, atingând astfel şi consumatorii din afara Bucureştiului sau cei conectaţi 24/24 online. Compania a inaugurat peste 160 de magazine în ultimii doi ani şi va continua să-şi mărească numărul locaţiior în ţări precum Spania, Cehia, Croaţia sau Serbia.

Comenteaza