Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Acer lansează netbookul Aspire One 725

11.05.2012

Mulţi sunt de părere că netbookurile sunt pe cale de dispariţie, dar cu toate acestea Acer introduce unul nou, Aspire One 725.
Acer lansează netbookul Aspire One 725

Noul Acer Aspire One 725 are un ecran de 11.6 inch CineCrystal LED-Backlit ce oferă o rezoluţie HD şi o cameră web Acer HD CrystalEye. Netbookul foloseşte tehnologia AMD APU Fusion ceea ce înseamnă că dispune de un procesor dual-core AMD C-60 şi o placă video dedicată AMD Radeon HD 6290M dar şi de un port HDMI pentru a putea conecta laptopul al un televizor HD.

Acer Aspire One 725 este disponibil în două culori, albastru Caribean şi negru Volcanic, ambele având un finisaj strălucitor iar zona de odihnire a palmelor este mătuită. Designul netbookului este unul modern dar în acelaşi timp elegant, portabilul având o grosime de aproape 2.5 cm şi o greutate de 1.2 kg.

Momentan nu există detalii despre disponibilitate şi preţuri dar vă vom ţine la curent.

Acer Aspire One 725Acer Aspire One 725

 Sursa: geekwithlaptop.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență prin MSI GX660
    Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență…

    MSI GX660 posedă tehnologia TDE și sunet Dynaudio. Suportă, de asemenea, o arhitectură duală a hard disk-ului; capacitate și performanță dublate.

    AMD updatează linia de procesoare Zacate
    AMD updatează linia de procesoare Zacate

    Advanced Micro Devices plănuiește să updateze linia de unități de procesare accelerată (APU) pentru laptopuri și desktopuri în primul trimestru al acestui an.

    HP Pavilion dv6 echipat cu procesor Quad-Core AMD Fusion A
    HP Pavilion dv6 echipat cu procesor Quad-Core AMD…

    HP este prima companie ce va include în sistemele lor noul procesor Quad-Core AMD Fusion A. Primul notebook ce va primi acest procesor este Pavilion dv6, la un preț de 600 de euro.