Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Fujitsu intenționează să acapareze segmentul comercial al notebookurilor

07.07.2011

Fujitsu PC Austalia au făcut câteva restructurări în ceea ce privește clientul notebookurilor sale, și s-au concentrat pe segmentul comercial, cu 80% din produsele sale fiind dedicate acestui segment.
Fujitsu intenționează să acapareze segmentul comercial al notebookurilor

Ultima linie de sisteme lansată de Fujistu PC în primăvara anului 2011 include 16 notebookuri și tableta Stylistic Q550 Slate PC. Linia de laptopuri are drept țintă piața de consum dar și cea comercială, iar tableta este destintă mediului de afaceri. Noile laptopuri din seria Lifebook folosește procesoare de ultimă generație Intel Core.

Modelele Lifebook E751, SH761/S761, SH561/S561, S751, P771, PH701/P701 și LH701 sunt concepute pentru segmentul comercial, iar modelele Lifebook T901, AH531/A531, LH531, și BH531 sunt orientate către piața de consum.

Linia dedicată segmentului comercial beneficiază de o baterie cu o autonomie extinsă și câteva caracteristici de securitate importante, pe cealaltă parte notebookurile din linia dedicată segmentului de consum sunt concepute pentru a se potrivi stilului de viață al studenților și al utilizatorilor de zi cu zi.

Tableta Stylistic Q550 Slate PC este dedicată clienților din mediul de afaceri, din educație și din instituții guvernamentale, datorită caracteristicilor de securitate integrate ce asigură o bună protecție a datelor.

Tableta integrează sisteme de securitate precum, autentificare prin citirea amprentei, cititor de carduri Smart, SSD criptat și un cip securizat.

Stylistic Q550 rulează un sistem de operare Windows 7, iar bateria asigură o autonomie extinsă cât pentru o zi de muncă. Alte caracteristici includ: un ecran anti-reflexiv de 10.1 inch, conectivitate WLAN, Bluetooth și opțional se poate echipa tableta cu un modul 3G/UMTS.

Tableta este compatibilă cu capabilitățile multi-touch ale sistemului Windows ce permite utilizatorilor să se folosească atât de un stylus cât și de degetele proprii.

Produsele sunt disponibile prin distribuitorii Fujitsu avînd următoarele prețuri: pentru linia de laptopuri de consum prețul de pornire este de 988$ pentru modelul A531; pentru linia de laptopuri comerciale prețul de pornire este de 1498$ pentru modelul LH701; tableta Stylistic Q550 are un preț de 1688$.

Sursa: arnnet.com

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Cheia Internetului se află în mâinile a șapte persoane
    Cheia Internetului se află în mâinile a șapte…

    Gizmodo.com anunță existența unei chei a Internetului care poate fi utilizată în cazul unui eveniment catastrofic, care ar putea da peste cap world wide web-ul.

    ASUS prezintă inovațiile la CeBIT 2011
    ASUS prezintă inovațiile la CeBIT 2011

    ASUS a deschis standul expozițional din cadrul CeBIT 2011 printr-un tur oferit jurnaliștilor. Aceștia au putut descoperi și experimenta inovațiile ASUS, cu puțin timp înaintea startului…

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…